Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΗ μαρίνα Φλοίσβου στη “Triaina Marinas”

Η μαρίνα Φλοίσβου στη “Triaina Marinas”

Tη διαχείριση και εκμετάλλευση της μαρίνας Φλοίσβου στο Φάληρο για τα επόμενα 40 χρόνια αναλαμβάνει, επίσημα πλέον, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την ΕΤΑ (Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ), […]

Tη διαχείριση και εκμετάλλευση της μαρίνας Φλοίσβου στο Φάληρο για τα επόμενα 40 χρόνια αναλαμβάνει, επίσημα πλέον, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την ΕΤΑ<...> (Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ), η εταιρεία “LAMDA Technol Flisvos Marina” που ιδρύθηκε από την ανάδοχη κοινοπραξία “Triaina Marinas” η οποία συμμετείχε στο σχετικό διεθνή διαγωνισμό τον περασμένο Αύγουστο.
Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης, η εταιρεία “LAMDA Technol Flisvos Marina”, αναλαμβάνει παράλληλα την εκτέλεση σειράς έργων για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της, προκειμένου να καταστεί VIP μαρίνα. Στο πλαίσιο αυτό θα εξυπηρετηθούν αντίστοιχες ανάγκες κατά την διάρκεια της Ολυμπιάδας του 2004. Κατά τους ίδιους όρους, η ΕΤΑ θα λαμβάνει ετήσια μισθώματα, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει και ως μέτοχος με ποσοστό 25% στην ανάδοχο εταιρεία. Το κόστος υλοποίησης της επένδυσης εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 44 εκατομμύρια ευρώ.
Τα βασικά έργα ανάπτυξης της μαρίνας αναμένεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί στις αρχές του καλοκαιριού του 2004, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των υποδομών και του περιβάλλοντος της θαλάσσιας ζώνης της πρωτεύουσας, προσθέτοντας έτσι σημαντικές υπεραξίες στην όλη επένδυση.
Στην εταιρεία “LAMDA Technol Flisvos Marina” με κύριους συμμετέχοντες την LAMDA Development A.E και την Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε., συμμετέχουν επίσης και οι εξής ελληνικές και ξένες εταιρείες: “Πόρτο Καρράς Α.Ε” του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής, “Τρίτων Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Θαλαμηγών Α.Ε”, “Τ. ΑΦ. Α.Ε”, “Intercontinental Real Estate and Development Co”, “Odyssey Fun Worlds and Entertainment Co”, “Floating Docks/ Greece”, “LLC” και “Marina Management Services Inc.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024