Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΟ Κοινωνικός Τουρισμός πάει εναλλακτικές διακοπές

Ο Κοινωνικός Τουρισμός πάει εναλλακτικές διακοπές

Ποσό 23,5 εκατ. ευρώ θα διατεθεί για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Δημήτρης Ρέππας

Ποσό 23,5 εκατ. ευρώ θα διατεθεί για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Δημήτρης Ρέππας<...>. Παράλληλα, η Εργατική Εστία εντάσσει στο πρόγραμμά της νέες δράσεις όπως το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού στην Κύπρο, για το οποίο η συνολική δαπάνη θα ανέλθει περίπου στα 300.000 ευρώ. Για πρώτη φορά, επίσης θα εφαρμοστεί ένα Πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού, που αφορά κυρίως νέους και νέες, η δαπάνη για το οποίο θα ανέλθει σε 100.000 ευρώ.

Όπως επεσήμανε ο κ. Ρέππας τα δύο νέα προγράμματα, προσθέτουν στις δράσεις που μέχρι τώρα εφαρμόζει η Εργατική Εστία και βεβαίως αναλόγως της απόδοσής τους ή του ενδιαφέροντος που θα συγκεντρώσουν θα γίνει προσπάθεια να εμπλουτιστούν τον επόμενο χρόνο.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Εστίας Ι.Παπαμιχαήλ υπογράμμισε ότι το Πρόγραμμα Κοινωνικού τουρισμού είναι φέτος αυξημένο κατά 25%. Για το πρόγραμμα εναλλακτικού τουρισμού, το οποίο έχει στόχο την προσέγγιση της νεολαίας, σε πρώτη φάση αφορά σε 1000 περίπου δικαιούχους. Το πρόγραμμα που είναι πειραματικό σε αυτό το στάδιο θα περιλαμβάνει ράφτινγκ, ορειβασία, καγιάκ σε ποτάμια κ.α. Για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού στην Κύπρο ο κ. Παπαμιχαήλ είπε ότι είναι, επίσης, πειραματικό και ότι κάθε δικαιούχος θα επιδοτηθεί με 200 ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024