Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση της “Πάτρας – Πολιτιστική Πρωτεύουσα” στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Παρουσίαση της “Πάτρας – Πολιτιστική Πρωτεύουσα” στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το φάκελο “Πάτρα – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης -2006” θα παρουσιάσει σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το φάκελο “Πάτρα – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης -2006” θα παρουσιάσει ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου<...>, μετά από την παρουσίαση του Προγράμματος της Ελληνικής Προεδρίας για τον Πολιτισμό και Αθλητισμό που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Η προετοιμασία της παρουσίασης της υποψηφιότητας της Πάτρας ολοκληρώθηκε κατά τη σχετική σύσκεψη που έγινε στις 16 Ιανουαρίου στο υπουργείο Πολιτισμού υπό την προεδρία του κ. Βενιζέλου με τη συμμετοχή και του δημάρχου Πατρέων Ανδρέα Καράβολα. Διαμορφώθηκε, επίσης, το πρόγραμμα των επόμενων ενεργειών που περιλαμβάνει επίσκεψη επιστημονικού και τεχνικού κλιμακίου του υπουργείου Πολιτισμού στην Πάτρα στις 30 Ιανουαρίου και επίσκεψη του υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου το διάστημα μεταξύ 10 και 14 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής θα πραγματοποιηθεί η επίσημη σύσταση του φορέα διαχείρισης του πολιτιστικού και επικοινωνιακού προγράμματος και θα οριστικοποιηθεί ο κατάλογος των πρόσθετων έργων πολιτιστικής υποδομής, πέραν αυτών που είναι ήδη ενταγμένα στον κατάλογο των Ολυμπιακών έργων και των πολιτιστικών έργων του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024