Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΔημιουργείται το πρώτο θεματικό πάρκο Disney στην Κίνα

Δημιουργείται το πρώτο θεματικό πάρκο Disney στην Κίνα

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε και επίσημα η δημιουργία του πρώτου θεματικού πάρκου Disney, του Hong Kong Disneyland, στην Κίνα, οριοθετώντας μια νέα εποχή για τον τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή του […]

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε και επίσημα η δημιουργία του πρώτου θεματικού πάρκου Disney, του<...> Hong Kong Disneyland, στην Κίνα, οριοθετώντας μια νέα εποχή για τον τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή του Hong Kong και μια πολύ σπουδαία κίνηση στην παγκόσμια επέκταση των θεματικών πάρκων Disney.

Το πάρκο θα βρίσκεται σε μια έκταση 310 εκταρίων βόρεια του νησιού Lantau, και θα συμπεριλαμβάνει δύο ξενοδοχεία και πολλές βέβαια επιλογές για διασκέδαση και φαγητό.

‘Αυτό το σχέδιο αντιπροσωπεύει άλλο ένα σπουδαίο βήμα προς τα μπροστά, το οποίο θα φέρει τις κλασικές ιστορίες και τους χαρακτήρες του Disney πιο κοντά στο πιο πολυπληθές έθνος του κόσμου’, δήλωσε ο κ. Michael Eisner πρόεδρος και CEO της Disney.

Η συμφωνία για την Hong Kong Disneyland συμπεριλαμβάνει την υποχρέωση από την πλευρά της κυβέρνησης δημιουργίας νέας υποδομής, δρόμων, και άλλων υποστηρικτικών κατασκευών από την αρχή κιόλας των εργασιών για την Hong Kong Disneyland με στόχο την καλύτερη διαμονή και διακίνηση των χιλιάδων εργατών και αυτοκινήτων που θα απασχοληθούν στο έργο. Μέχρι το τέλος του 2004 υπολογίζεται ότι θα έχουν προσληφθεί περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024