Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣυνέδριο για την τουριστική ανάπτυξη στο Νομό Μεσσηνίας

Συνέδριο για την τουριστική ανάπτυξη στο Νομό Μεσσηνίας

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, ΙΝΑΔΕ, σε συνέχεια της ημερίδας με θέμα ‘Τουριστική Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα – Προοπτικές Νομού Ηλείας’ και λόγω της επιτυχίας της, διοργανώνει ημερίδα με θέμα, […]

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, ΙΝΑΔΕ, σε συνέχεια της ημερίδας με θέμα ‘Τουριστική Ανάπτυξη στη<...> Δυτική Ελλάδα – Προοπτικές Νομού Ηλείας’ και λόγω της επιτυχίας της, διοργανώνει ημερίδα με θέμα, ‘Τουριστική Ανάπτυξη στην Δυτική Ελλάδα – Προοπτικές Νομού Μεσσηνίας’.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα με την συνεργασία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2003 στο Αμφιθέατρο της ΝΑΜ ‘Αλέξανδρος Κουμουνδούρος’. Την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της ημερίδας σαν ομιλητές έχουν επιβεβαιώσει ο κ. Δημήτρης Γεωργαράκης, γ.γ. τουρισμού, ο κ. Δημήτρης Δράκος, νομάρχης Μεσσηνίας, ο κ. Κώστας Ζαΐμης, πρόεδρος του ΙΝΑΔΕ, ο κ. Κώστας Κουτσίκος, γ.γ. ΕΒΕΑ, ο κ. Γιάννης Βλάικος, πρόεδρος της Πολιτιστικής και Οικολογικής Κίνησης Αλοννήσου, ο κ. Σταύρος Κυριακούλης, πρόεδρος του Ομίλου Κυριακούλη, ο κ. Γιώργος Ντάκος, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος DMC-Stedima, σύμβουλοι Επιχειρήσεων, ο κ. Πάρις Γιαννίκος πρόεδρος του Art Factory, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν με παρεμβάσεις τους και άλλοι επιχειρηματίες από την Πελοπόννησο στον κλάδο του τουρισμού, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης. Τις ομιλίες θα συντονίσει εκπρόσωπος του ΙΝΑΔΕ, ενώ την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η εταιρίας iforce Επικοινωνίες Α.Ε.”

Η ημερίδα αναμένεται να συγκεντρώσει την προσοχή του δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, αφού θα καταπιαστεί με ένα θέμα που αποδεικνύεται ότι συμβάλει στην γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024