Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμια15.000 εισιτήρια από 0-10 ευρώ για προορισμούς εσωτερικού από τον ΔΑΑ και αεροπορικές εταιρείες
Αερομεταφορές

15.000 εισιτήρια από 0-10 ευρώ για προορισμούς εσωτερικού από τον ΔΑΑ και αεροπορικές εταιρείες

Ειδική δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τον ΔΑΑ. Την πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να υποστηρίξουν θερμά οι εταιρείες Aegean Airlines και Olympic Air, Ryanair, Astra Airlines, Ellinair, Minoan Airlines, Sky Express και Volotea, οι οποίες θα διαθέσουν στην αγορά συνολικά 15.000 εισιτήρια απλής μετάβασης από 0-10 ευρώ.

Στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για τη χώρα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στηρίζει τους Έλληνες που βρίσκονται σε ανάγκη να υλοποιήσουν το αεροπορικό ταξίδι τους σε προορισμούς εσωτερικού, συνδράμοντας τις αεροπορικές εταιρείες να διαθέσουν στην αγορά όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια σε εξαιρετικά χαμηλούς ναύλους (από 0 έως 10 ευρώ).

Συγκεκριμένα, για την περίοδο από 13 έως 26 Ιουλίου 2015 και για κάθε εισιτήριο απλής μετάβασης κάτω των 10 ευρώ, το αεροδρόμιο προσφέρει στις αεροπορικές εταιρείες 25 ευρώ, με στόχο να εξυπηρετηθούν οι άμεσες ανάγκες μετακίνησης των Ελλήνων, τόσο στους νησιωτικούς όσο και στους ηπειρωτικούς προορισμούς της χώρας μας.

Την πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να υποστηρίξουν οι εταιρείες Aegean Airlines και Olympic Air, Ryanair, Astra Airlines, Ellinair, Minoan Airlines, Sky Express και Volotea, οι οποίες θα διαθέσουν στην αγορά συνολικά 15.000 εισιτήρια απλής μετάβασης από 0-10 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η αγορά των εισιτηρίων, καθώς και το αεροπορικό ταξίδι πρέπει να πραγματοποιηθούν στην περίοδο από 13/07/2015 έως και 26/07/2015.

Η Ryanair επιβεβαίωσε ήδη τις δωρεάν θέσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Οι συγκεκριμένες δωρεάν θέσεις θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Ryanair.com. Ο David O’Brien, επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Ryanair δήλωσε: “Κατά τη διάρκεια αυτών των οικονομικών αναταραχών, οι Έλληνες χρειάζονται κάθε βοήθεια που μπορεί να τους δοθεί και για αυτό ζητήσαμε από τους συνεργάτες μας, τον Αερολιμένα Αθηνών και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να αναστείλουν την επιβολή τελών και φόρων αεροδρομίου για τους Έλληνες πολίτες. Μόλις αυτό πραγματοποιηθεί, η Ryanair θα προσφέρει στους Έλληνες πολίτες δωρεάν θέσεις για την περίοδο δύο εβδομάδων διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Ryanair.com,από την Δευτέρα 13 Ιουλίου μέχρι 27 Ιουλίου για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή μας στην Ελλάδα ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στη χώρα. Από την αρχή της εισόδου μας στην αγορά οι Έλληνες επιβάτες ανταποκρίθηκαν στους χαμηλούς ναύλους και στη μοναδική ποικιλία προορισμών της Ryanair και με τη συγκεκριμένη πρόταση στον Αερολιμένα Αθηνών και στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ζητάμε από τους συνεργάτες μας να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία μας και να μειώσουν την πίεση προς τους Έλληνες πολίτες με αυτήν την ευεργετική ενέργεια”.

Σημειώνεται ότι οι δωρεάν πτήσεις αντιστοιχούν σε 0.00 ευρώ ναύλο. Όλες οι χρεώσεις για επιπρόσθετες υπηρεσίες θα χρεωθούν στον πελάτη. Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση για τις συγκεκριμένες θέσεις μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας με 0.01 ευρώ. Λόγω των δεδομένων περιορισμών πληρωμής στην Ελλάδα, η Ryanair ετοιμάζει δωρεάν τηλεφωνική γραμμή μέσω της οποίας θα πραγματοποιούνται κρατήσεις στην τιμή των 0.00 ευρώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022