Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAegean: Πάλι η “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη” στα Skytrax World Airline Awards
Αερομεταφορές

Aegean: Πάλι η “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη” στα Skytrax World Airline Awards

  • Από αριστερά ο κ. Roland Jaggi, Chief Commercial Officer και η κ. Μαρίνα Σπυριδάκη, Manager Corporate Affairs της AEGEAN, παρέλαβαν το βραβείο συνοδευόμενοι από μέλη του πληρώματος καμπίνας της εταιρείας.
  • Μέλη πληρώματος καμπίνας της ΑEGEAN

Για 11η συνεχή χρονιά και 12η συνολικά, ανακηρύσσεται πρώτη, στις προτιμήσεις των επιβατών.

Μια ακόμη σημαντική διάκριση έλαβε η Aegean στα φετινά 2022 Skytrax World Airline Awards κατακτώντας για 11η συνεχή χρονιά και 12ητα τελευταία δεκατρία χρόνια, τον τίτλο της “Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη”.

Συγκεκριμένα, στα βραβεία που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, η Aegean βραβεύθηκε ως η “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη” για 11η συνεχή χρονιά ενώ έλαβε και τη 2η θέση στην κατηγορία της “Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας Παγκοσμίως”. Παράλληλα, συνέχισε να βρίσκεται μεταξύ των 10 καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη για το προσωπικό καμπίνας που διαθέτει και την ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρουν στους επιβάτες τους.

Σχολιάζοντας τη βράβευση της Aegean, ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε: “Με το πέρασμα των χρόνων, η Aegean κατοχυρώνεται ως μία αεροπορική που διακρίνεται συστηματικά στην κορυφή της έρευνας των World Airline Awards και η ανάδειξή της ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη” για 11η διαδοχική φορά αποτελεί αναμφίβολα ένα εξαιρετικά σημαντικό επίτευγμα. Παράλληλα όμως με την εξίσου σημαντική διάκριση της ως  2η “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία Παγκοσμίως” και τη σταθερή ανάδειξή της στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη για το προσωπικό καμπίνας που διαθέτει”.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: “Σε μία περίοδο που οι παγκόσμιες προκλήσεις αλλά και η αυξημένη επιθυμία για ταξίδια δημιούργησαν αναταράξεις στο αεροπορικό ταξίδι, η αναγνώριση της προσπάθειας που όλοι εμείς στην Aegean καταβάλουμε για να συνεχίζουμε να προσφέρουμε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.  Έτσι, όπως πάντα, η διάκριση αυτή ανήκει πρωτίστως στους ανθρώπους μας, ενώ αποτελεί ταυτόχρονα και τη δέσμευση όλων μας για να συνεχίζουμε να κερδίσουμε την προτίμηση και την αγάπη των επιβατών μας”. 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024