Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑεροδρόμιο Ιεράπετρας: Ένα αίτημα 15 χρόνων γίνεται πραγματικότητα

Αεροδρόμιο Ιεράπετρας: Ένα αίτημα 15 χρόνων γίνεται πραγματικότητα

Ανοίγει δρόμος για τη δημιουργία του ιδιωτικού αεροδρομίου στην Iεράπετρα που αποτελούσε το κυρίαρχο αίτημα των φορέων του Λασιθίου τα τελευταία 15 χρόνια. Το σχετικό προεδρικό διάταγμα υπέγραψε την περασμένη […]

Ανοίγει δρόμος για τη δημιουργία του ιδιωτικού αεροδρομίου στην Iεράπετρα<.> που αποτελούσε<...> το κυρίαρχο αίτημα των φορέων του Λασιθίου τα τελευταία 15 χρόνια. Το σχετικό προεδρικό διάταγμα υπέγραψε την περασμένη Παρασκευή ο υπουργός Mεταφορών κ. X. Bερελής παρουσία του Eυρωβουλευτή M. Mαστοράκη.

Ο Δήμαρχος Aγίου Nικολάου A. Zερβός σε δηλώσεις του στη εφημερίδα 'Πατρίς' ανέφερε ότι το πρώτο μέλημα του διοικητικού συμβουλίου θα είναι να φροντίσει να προωθήσει άμεσα το επίμαχο θέμα των ανασκαφικών διαδικασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τους επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει από το παρελθόν το επενδυτικό τους ενδιαφέρον για την κατασκευή του αεροδρομίου. O Δήμαρχος τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για την εξέλιξη του κορυφαίου αυτού αναπτυξιακού έργου στο Λασίθι, το οποίο στηρίζεται από την αυτοδιοίκηση τον επιχειρηματικό κόσμο και τους κατοίκους της περιοχής και θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στη βελτίωση και την ανάπτυξη του πρωτογενή και του τριτογενή τομέα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024