Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑεροδρόμιο ‘Μακεδονία’: θα κλείσει για να αναβαθμισθεί

Αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’: θα κλείσει για να αναβαθμισθεί

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ΥΠΑ, το αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό για μια μέρα ώστε να μην υπολειτουργήσει ξανά κάθε φορά που η ομίχλη πνίγει […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ΥΠΑ, το αεροδρόμιο 'Μακεδονία' της Θεσσαλονίκη<.>ς θα παραμείνει κλειστό για<...> μια μέρα ώστε να μην υπολειτουργήσει ξανά κάθε φορά που η ομίχλη πνίγει την περιοχή της Μίκρας. Οι ταξιδιώτες θα υποχρεωθούν να ταξιδεύουν μέσω Καβάλας για μία μέρα, από τις 8 το πρωί της 20ής Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 το πρωί της επομένης, προκειμένου να γίνουν εργασίες αναβάθμισης της φωτοσήμανσης στη διασταύρωση δύο διαδρόμων του αερολιμένα.
Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο της εγκατάστασης του αναβαθμισμένου συστήματος ελέγχου "ILS CAT II". Στην ανακοίνωση της ΥΠΑ, αναφέρεται ότι για την αποφυγή πλήρους διακοπής των πτήσεων, ο Κρατικός Αερολιμένας Θεσσαλονίκης 'Μακεδονία' θα λειτουργεί κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα τμήμα διαδρόμου για ορισμένους τύπους αεροσκαφών.
Έτσι, το συγκεκριμένο 24ωρο οι περισσότερες πτήσεις θα γίνονται από και προς το αεροδρόμιο της Καβάλας, όπου θα μεταφέρουν τους πελάτες τους οι αεροπορικές εταιρίες.
"Για τη διευκόλυνση των πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού το Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης 'Μακεδονία' και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα ο Κρατικός Αερολιμένας Καβάλας 'Μέγας Αλέξανδρος' έχει προετοιμασθεί κατάλληλα και θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως", τονίζεται στην ανακοίνωση της ΥΠΑ<.>.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024