Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑναστατώσεις στις πτήσεις του Heathrow τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου
Αλλαγές πτήσεων

Αναστατώσεις στις πτήσεις του Heathrow τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου

Λόγω της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ που θα γίνει τη Δευτέρα στο Λονδίνο, το αεροδρόμιο του Heathrow ανακοίνωσε διακοπή των πτήσεων του κατά τη διάρκεια της τελετής.

Οι επιβάτες του αεροδρομίου London Heathrow θα αντιμετωπίσουν μια μεγάλη αναστάτωση τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, αφού το αεροδρόμιο ανακοίνωσε ότι θα κάνει τις “κατάλληλες αλλαγές” στα δρομολόγια για να αποφευχθεί η διασπορά θορύβου κατά τη διάρκεια της κηδείας της Bασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ.

Η κηδεία πρόκειται να ξεκινήσει στις 11 π.μ. και να ολοκληρωθεί σε περίπου μία ώρα, που σημαίνει ότι η διακοπή ίσως να επηρεάσει τις εισερχόμενες υπερατλαντικές πτήσεις. Υπεθυμίζεται ότι οι πτήσεις διακόπηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν ξεκίνησαν οι τελετουργικές εκδηλώσεις. Παγκόσμιοι ηγέτες, πολιτικοί, αυτοκράτορες και βασιλείς της Ευρώπης, καθώς και περισσότεροι από 500 αξιωματούχοι από όλο τον κόσμο, θα βρεθούν στο Λονδίνο για να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στην μακροβιότερη μονάρχη του κόσμου που πέθανε σε ηλικία 96 χρόνων μετά από 70 χρόνια στο θρόνο.

Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε ότι οι αεροπορικές εταιρείες “θα χρειαστεί να προσαρμόσουν ανάλογα τα δρομολόγιά τους, κάτι που θα σημαίνει κάποιες αλλαγές στις πτήσεις, και αυτό ίσως να περιλαμβάνει και ακυρώσεις πτήσεων“.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι “οι επιβάτες που επηρεάζονται από αυτές τις αλλαγές θα ενημερωθούν απευθείας από τις αεροπορικές τους εταιρείες σχετικά με τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους. Οι επιβάτες που έχουν ειδοποιηθεί ότι η πτήση τους ακυρώθηκε ή/και δεν έχουν επιβεβαιωμένη θέση σε πτήση, δεν θα πρέπει να προσέλθουν καν στο αεροδρόμιο”, Το Heathrow δήλωσε ότι θα έχει επιπλέον προσωπικό σε υπηρεσία για την υποστήριξη των επιβατών και θα ενημερώσει τον ιστότοπό του με συμβουλές.

Η κηδεία της βασίλισσας θα προβληθεί στις οθόνες του αεροδρομίου. Οι μη βασικοί λιανοπωλητές στα terminals του θα παραμείνουν κλειστοί, αλλά οι βασικοί λιανοπωλητές, όπως οι WH Smith, Boots, Travelex, εστιατόρια, καφέ και παμπ θα παραμείνουν ανοιχτά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024