Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑπεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων στο αεροδρόμιο Βρυξελλών

Απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων στο αεροδρόμιο Βρυξελλών

Πτήσεις ακυρώθηκαν και άλλες ματαιώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Βρυξελλών, εξαιτίας της απεργίας των πυροσβεστών και του προσωπικού ασφαλείας, που ξεκίνησε χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στις 6:00 το πρωί […]

Πτήσεις ακυρώθηκαν και άλλες ματαιώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Βρυξελλών, εξαιτίας της απεργίας των πυροσβεστών και του προσωπικού ασφαλείας, που ξεκίνησε χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στις 6:00 το πρωί και ανάγκασε πολλά αεροσκάφη να προωθηθούν σε άλλα αεροδρόμια, προκαλώντας<...>μεγάλη ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ένωσης, κ. Marc Gallo, οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τον τρόπο διοίκησης του αεροδρομίου και το “διεφθαρμένο” σύστημα προαγωγών.

Αρχικά, το αεροδρόμιο παρέμεινε ανοιχτό, αλλά οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες επέλεξαν να μην εκτελέσουν πτήσεις χωρίς προσωπικό. “Είναι ανευθυνότητα να πραγματοποιούμε απογειώσεις και προσγειώσεις χωρίς προσωπικό ασφαλείας. Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα μας” δήλωσε ο εκπρόσωπος της Brussels Airlines, κ. Geert Sciot.

Λίγες ώρες αργότερα το αεροδρόμιο έκλεισε για όλα τα αεροσκάφη, με εξαίρεση τα μικρά, και η διοίκηση του αεροδρομίου ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τις ενώσεις των εργαζομένων, προκειμένου να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024