Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΧάος επικρατούσε την Κυριακή στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Χάος επικρατούσε την Κυριακή στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Απέραντο χάος επικρατούσε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της Λάρνακας, αφενός λόγω του μεγάλου αριθμούδιακινούμενων επιβατών και αφετέρου λόγω της απεργίας του ωρομίσθιου προσωπικού, η οποία κυριολεκτικά `παρέλυσε` το […]

Απέραντο χάος επικρατούσε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της Λάρνακας, αφενός λόγω του μεγάλου αριθμού<...>διακινούμενων επιβατών και αφετέρου λόγω της απεργίας του ωρομίσθιου προσωπικού, η οποία κυριολεκτικά `παρέλυσε` το αεροδρόμιο, ταλαιπωρώντας για ώρες το επιβατικό κοινό.

Εξαιτίας της απεργίας, όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, δημιουργήθηκαν προβλήματα με την προώθηση των αποσκευών στις πτήσεις, με αποτέλεσμα πολλές από αυτές να αναχωρήσουν καθυστερημένα για τον προορισμό τους. Ενώ, όπως καταγγέλλουν και οι επιβάτες, τα προβλήματα επιδεινώνονταν από τις συχνές διακοπές λειτουργίας στους ιμάντες των αποσκευών.

Να σημειωθεί ότι οι ωρομίσθιοι υπάλληλοι του αεροδρομίου κατήλθαν την Κυριακή σε Απεργία, θέλοντας κατά αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για τις υπογραφές, που θα έπεφταν εκείνη τη μέρα στο υπουργείο Συγκοινωνιών μεταξύ του κράτους και του στρατηγικού επενδυτή για ανάληψη της κατασκευής και διαχείρισης των νέων αεροδρομίων. Πιο συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι ζητούσαν από την Κυβέρνηση τη διασφάλιση του επαγγέλματος τους, όταν η διαχείριση των αεροδρομίων θα περάσει στα χέρια του στρατηγικού επενδυτή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024