Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔΑΑ: Παρουσίαση παιδικού βιβλίου στο αεροδρόμιο με αφορμή το Έτος Μαρία Κάλλας
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

ΔΑΑ: Παρουσίαση παιδικού βιβλίου στο αεροδρόμιο με αφορμή το Έτος Μαρία Κάλλας

Με την ευκαιρία του εορτασμού του Έτους Μαρία Κάλλας, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος” περιμένει τους μικρούς φίλους της μουσικής και του βιβλίου για ένα ξεχωριστό ταξίδι την Τετάρτη, […]

Με την ευκαιρία του εορτασμού του Έτους Μαρία Κάλλας, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος” περιμένει τους μικρούς φίλους της μουσικής και του βιβλίου για ένα ξεχωριστό ταξίδι την Τετάρτη, 9 Μαΐου, στις 18:00 στο επίπεδο Αναχωρήσεων<...>του Κεντρικού Αεροσταθμού / Είσοδος 2.

Στην τέταρτη κατά σειρά συνεργασία του με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σε συνεργασία με το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο & Ωδείο Athenaeum, φιλοξενεί την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Μαρία Κάλλας» του Κώστα Πούλου, που «ταξιδεύει» τους μικρούς αναγνώστες του στη ζωή και το έργο της κορυφαίας Ελληνίδας σοπράνο. Tα παιδιά θα οδηγήσει μέσα στις σελίδες του βιβλίου ο ίδιος ο συγγραφέας και η καλλιτεχνική ομάδα εμψυχωτών «Ανά-κα-τα».

Στις προηγούμενες συνεργασίες του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος περιλαμβάνονται:


  • Παρουσίαση βιβλίου «Ένα φιλάκι ταξιδεύει» (Μάιος 2005).

  • Παρουσίαση βιβλίου «Δον Κιχώτης» (Νοέμβριος 2005), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες.

  • Παρουσίαση βιβλίου «Μαγικός Αυλός» (Νοέμβριος 2006 – Έτος Μότσαρτ), σε συνεργασία με την Αυστριακή Πρεσβεία και την Austrian Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024