Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔιαρκώς αυξανόμενος ο ρόλος της Ελλάδας στις αερομεταφορές

Διαρκώς αυξανόμενος ο ρόλος της Ελλάδας στις αερομεταφορές

Την παρουσίαση του νέου αεροδρομίου της Αθήνας στα Σπάτα στους γενικούς διευθυντές των Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας των χωρών της Ευρώπης (ECAC) έκαναν προχθές ο υπουργός Μεταφορών κ. Μαντέλης και ο […]

Την παρουσίαση του νέου αεροδρομίου της Αθήνας στα Σπάτα στους γενικούς διευθυντές των Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας των χωρών της Ευρώπης<...> (ECAC) έκαναν προχθές ο υπουργός Μεταφορών κ. Μαντέλης και ο διοικητής της ΥΠΑ κ. Γεωργαράκης, ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός για την ένταξή του στο Διεθνές Σύστημα Αερομεταφορών.
Ο πρόεδρος της ECAC<.> κ.Andre Auer χαιρέτησε τον διαρκώς αυξανόμενο ρόλο της Ελλάδας στις αερομεταφορές το τελευταίο διάστημα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και εξέφρασε την επιθυμία όλων των Διεθνών Οργανισμών Αερομεταφορών η Ελλάδα να διευρύνει αυτή την ηγετική της θέση στις αερομεταφορές της ευρύτερης περιοχής.
Σημειώνεται ότι σε προηγούμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα ο κ. Andre Auer είχε τονίσει την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδουν η ECAC και άλλοι οργανισμοί για τον ρόλο της ΥΠΑ στην ανασυγκρότηση των αερομεταφορών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ είχε χαρακτηρίσει σημαντική τη βελτίωση στις συνθήκες και τους όρους εναέριας κυκλοφορίας, στην ασφάλεια των πτήσεων και στην προστασία των αερομεταφορών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024