Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕισαγγελική έρευνα για τον τρόπο αντιμετώπισης της κακοκαιρίας

Εισαγγελική έρευνα για τον τρόπο αντιμετώπισης της κακοκαιρίας

Έρευνα για τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στην Αττική οδό, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας…

Έρευνα για τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στην Αττική οδό, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας κατά τη διάρκεια<...> της πρόσφατης κακοκαιρίας διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέθεσε τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης στον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Δημήτρη Ασπρογέρακα στον οποίο δίνει εντολή να ερευνήσει αν από τις τρεις αυτές υποθέσεις προκύπτει η διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων όπως αυτά της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών, αεροσκαφών αλλά και της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Ο κ. Ασπρογέρακας καλείται με την εντολή του εισαγγελέα να ερευνήσει εάν και με ποιους έχουν γίνει συμβάσεις για την απομάκρυνση χιονιού και εάν σε περιπτώσεις που υπάρχουν συμβάσεις τηρήθηκαν οι όροι τους. Ο κ. Παπαγγελόπουλος ζητά σε περίπτωση που διαπιστώνονται αξιόποινες πράξεις ο εισαγγελέας να σχηματίζει χωριστές δικογραφίες.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022