Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Hotelbeds εισέρχεται στην αγορά Μάρκετινγκ Προορισμών, συνεργασία με το Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης
Μάρκετινγκ Προορισμών

Η Hotelbeds εισέρχεται στην αγορά Μάρκετινγκ Προορισμών, συνεργασία με το Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Η Hotelbeds υπέγραψε μια πρωτοποριακή συμφωνία μάρκετινγκ προορισμών με το iGA Istanbul Airport, την πρώτη του είδους της για εταιρεία τεχνολογίας για τον τουρισμό.

Με τη δημιουργία ενός νέου Τμήματος Μάρκετινγκ Προορισμών για την προσέλκυση των επαγγελματιών travel buyers, η Hotelbeds εξασφαλίζει ειδικές τιμές προσφοράς σε ξενοδοχεία και μεταφορές στην Κωνσταντινούπολη, μεγιστοποιώντας παράλληλα την προβολή ενός από τα πλέον πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες της έναν νέο τρόπο πρόσβασης στις καλύτερες τιμές και διαθεσιμότητα στην αγορά, ενώ παράλληλα εμπλέκει και εκπαιδεύει την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία σχετικά με τις υπηρεσίες του αεροδρομίου iGA Istanbul.

“Αυτή η συναρπαστική νέα συνεργασία με το iGA Istanbul Airport καταδεικνύει την αξία της Hotelbeds ως συνεργάτη μάρκετινγκ και τη σημασία της δέσμευσή μας στους B2B πελάτες μας”, δήλωσε ο Joe Sheller, επικεφαλής του τμήματος Global Destination Marketing της Hotelbeds. “Μέσω αυτής της καμπάνιας, εκτός από την πρόσβαση των πελατών μας σε ειδικές τιμές προσφοράς σε ξενοδοχεία, δραστηριότητες και μεταφορές στην Κωνσταντινούπολη, το iGA θα μπορεί να διατηρεί συνεχή επαφή με το ταξιδιωτικό εμπόριο και να τους ενημερώνει για αγορές και επιλογές φαγητού στο αεροδρόμιο, τις δυνατότητες σε lounge, το IGA PASS, ενημερώσεις για τον Covid-19 και νέα πτητικά δρομολόγια”.

Το αεροδρόμιο iGA Istanbul Airport άνοιξε το 2018 και γρήγορα έγινε το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ευρώπη. Το 2021, ο τουρκικός κόμβος μετέφερε 37 εκατ. επιβάτες, 27 εκατομμύρια από τους οποίους ήταν διεθνείς, καθιστώντας το το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο όσον αφορά στη διεθνή επιβατική κίνηση.

Ο Majid Khan, αντιπρόεδρος Αεροπορικής Ανάπτυξης του iGA Istanbul Airport, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε ο πρώτος μέγα-κόμβος που συνάπτει συνεργασία με την Hotelbeds. Το iGA Istanbul Airport, παρά το γεγονός ότι έχει 12 προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και τρεις στον Καναδά, είναι ο μόνος μέγα-κόμβος στην Ευρώπη που δεν εξυπηρετείται απευθείας από αεροπορική εταιρεία της Βόρειας Αμερικής. Είμαστε το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη και πιστεύουμε ότι η συνεργασία μεταξύ της Hotelbeds και του iGA Istanbul Airport θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του αεροδρομίου μας και της Κωνσταντινούπολης ως προορισμού στη Βόρεια Αμερική, αυξάνοντας την επιβατική κίνηση από τις ΗΠΑ”.

Ο Joe Sheller πρόσθεσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω το iGA για την προνοητική στρατηγική του, καθώς αυτή είναι η πρώτη από τις πολλές συνεργασίες μεταξύ της Hotelbeds και ενός αεροδρομίου. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στο Μάρκετινγκ Προορισμών της Hotelbeds, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τις αξιόπιστες προτάσεις μας σε όλο και ευρύτερα τμήματα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας”.

Από τα τέλη Δεκεμβρίου, η καμπάνια θα προωθηθεί μέσω των δύο κύριων καναλιών διανομής της εταιρείας, με στόχο τους ταξιδιωτικούς συμβούλους λιανικής της Bedsonline και τους στρατηγικούς πελάτες της Hotelbeds στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024