Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΛογοτεχνικός διαγωνισμός διηγήματος για τα 10 χρόνια του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος
Ταξίδι στον Αέρα

Λογοτεχνικός διαγωνισμός διηγήματος για τα 10 χρόνια του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος

Γιορτάζοντας 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του το Μάρτιο 2001, το αεροδρόμιο της Αθήνας προσκαλεί τη συγγραφική πένα σε ένα μοναδικό λογοτεχνικό ταξίδι. Σε συνεργασία με το περιοδικό “Διαβάζω” […]

Γιορτάζοντας 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του το Μάρτιο 2001, το αεροδρόμιο της Αθήνας προσκαλεί τη συγγραφική πένα σε ένα μοναδικό λογοτεχνικό<...> ταξίδι. Σε συνεργασία με το περιοδικό “Διαβάζω” ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργανώνει διαγωνισμό διηγήματος με θέμα “Ταξίδι στον Αέρα” / “Journeys by Air”. Από τις 29 Μαρτίου ως τις 28 Ιουνίου 2011, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα διηγήματά τους -στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα- στο περιοδικό “Διαβάζω”. Τα διηγήματα θα αξιολογηθούν από ειδική κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους λογοτέχνες Κώστα Μουρσελά, Θανάση Βαλτινό, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Αργυρώ Μαντόγλου και Γιώργο Ξενάριο.

Μετά την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, οι 6 νικητές του διαγωνισμού (3 για το ελληνικό διήγημα και 3 για το αγγλικό) θα κερδίσουν από ένα ταξίδι για δύο άτομα και το διήγημά τους θα δημοσιευθεί στο περιοδικό «Διαβάζω» και στο περιοδικό του αεροδρομίου “2board”.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο 2011.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι οι συμμετέχοντες να είναι 18 ετών και άνω και να υποβάλουν ένα και μοναδικό διήγημα έκτασης έως 2.000 λέξεις. Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

O διαγωνισμός διηγήματος με θέμα “Ταξίδι στον Αέρα” εντάσσεται στο επετειακό πολιτιστικό πρόγραμμα “Ευχές από τον Πολιτισμό και την Τέχνη” για τα 10 χρόνια του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Το επετειακό πολιτιστικό πρόγραμμα “Ευχές από τον Πολιτισμό και την Τέχνη” για τα 10 χρόνια του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών θα διαρκέσει στο αεροδρόμιο από τις αρχές Απριλίου έως το τέλος του χρόνου, με τη συμμετοχή πλήθους πολιτιστικών φορέων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024