Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΜικρή ταλαιπωρία για τους τουρίστες ναυλωμένων πτήσεων στη Βόρειο Ελλάδα

Μικρή ταλαιπωρία για τους τουρίστες ναυλωμένων πτήσεων στη Βόρειο Ελλάδα

Όπως είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες, λόγω της Συνόδου Κορυφής, μεταξύ 12 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα οι ναυλωμένες διεθνείς πτήσεις που είχαν προορισμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης…

Όπως είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες, λόγω της Συνόδου Κορυφής, μεταξύ 12 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα οι ναυλωμένες διεθνείς πτήσεις που είχαν<...> προορισμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης θα προσγειωνόντουσαν στην Καβάλα, με αποτέλεσμα πέντε ναυλωμένες πτήσεις με τουρίστες από την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη που είχαν προορισμό τους τον αερολιμένα `Μακεδονία` της Θεσσαλονίκης, να προωθηθούν στο αεροδρόμιο `Μέγας Αλέξανδρος` της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, περίπου 500 τουρίστες από την Μεγάλη Βρετανία, τη Φινλανδία, και τη Γερμανία προσγειώθηκαν στην Καβάλα και με λεωφορεία που δρομολόγησαν γνωστά τουριστικά γραφεία μεταφέρθηκαν στη Χαλκιδική, για να κάνουν τις προγραμματισμένες θερινές τους διακοπές.

Αρκετοί άλλοι τουρίστες από χώρες της Ευρώπης επέλεξαν να ταξιδέψουν πριν τις 12 το μεσημέρι και μετά τις 6 το απόγευμα, που δεν ίσχυαν αυτοί οι περιορισμοί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης κι έτσι οι πτήσεις τους έγιναν κανονικά και δεν μπήκαν στη ταλαιπωρία να διασχίσουν τη διαδρομή Καβάλα – Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική.

Στο αεροδρόμιο της Καβάλας, παρατηρήθηκε χθες ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση λόγω των πολλών αφίξεων μεγάλων αεροπλάνων με τουρίστες από την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, οι οποίοι κατέφθασαν από τις χώρες τους για να κάνουν τις θερινές τους διακοπές στη Θάσο και σε ορισμένες άλλες περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας. Η ίδια κίνηση αναμένεται και για αύριο, καθώς από Πέμπτη μέχρι Σάββατο οι αφίξεις αεροσκαφών με τουρίστες είναι μεγαλύτερη σε αριθμό σε σχέση με τις άλλες μέρες της εβδομάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024