Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΟ Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συμμετέχει στην «Ώρα της Γης 2009»
«Κατεβάστε τους διακόπτες, ήρθε η ώρα της γης»

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συμμετέχει στην «Ώρα της Γης 2009»

Το αεροδρόμιο της Αθήνας «ψηφίζει Γη» και το Σάββατο 28 Μαρτίου δηλώνει «παρών» στην «Ώρα της Γης 2009», σβήνοντας τα φώτα και διακόπτοντας τη λειτουργία ενός από τους δύο διαδρόμους […]

Το αεροδρόμιο της Αθήνας «ψηφίζει Γη» και το Σάββατο 28 Μαρτίου δηλώνει «παρών» στην «Ώρα της Γης 2009», σβήνοντας τα φώτα και διακόπτοντας τη λειτουργία ενός<...> από τους δύο διαδρόμους του (δυτικός διάδρομος, 03L/21R και οι τροχοδρομοί του) για μία ώρα (20:30 – 21:30) στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας του WWF. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της «Ώρας της Γης 2009» θα μειωθεί ο φωτισμός στα κτίρια, στους χώρους στάθμευσης οχημάτων προσωπικού και σε άλλους επιλεγμένους χώρους εντός του αεροδρομίου.

Επιθυμώντας να συμβάλει στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών για την κλιματική αλλαγή, ανακοινώσεις στους αεροσταθμούς θα ενημερώνουν το κοινό για την παγκόσμια κινητοποίηση του WWF και τη συμμετοχή του αεροδρομίου της Αθήνας.

Με τη συμβολική αυτή κίνηση – και υλοποιώντας παράλληλα και φέτος Εταιρικό Σχέδιο Δράσης για την Κλιματική Αλλαγή – ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στέλνει ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης, ενώνοντας τη φωνή του με όσους ζητούν ακόμα περισσότερες «πράσινες» πρωτοβουλίες.

Σημειώνεται ότι το κλείσιμο του δυτικού διαδρόμου ΔΕΝ θα επηρεάσει τη λειτουργία του αεροδρομίου και πραγματοποιείται κατόπιν ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού που επιτρέπει η περιορισμένη διάρκεια της μίας ώρας. Όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις θα πραγματοποιούνται κανονικά από τον ανατολικό διάδρομο του αεροδρομίου. Η μείωση του φωτισμού στις καθορισμένες υποδομές γίνεται τηρώντας απόλυτα τις συνθήκες ασφαλείας επιβατών, επισκεπτών και προσωπικού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024