Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΟι βουλευτές Ηρακλείου υποστηρίζουν τη μεταφορά του αεροδρομίου

Οι βουλευτές Ηρακλείου υποστηρίζουν τη μεταφορά του αεροδρομίου

Την υποστήριξη όλων των βουλευτών του νομού Ηρακλείου έχει το αίτημα του Δήμου Νέας Αλικαρνασσού για απομάκρυνση του αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης” από τα διοικητικά όρια του δήμου, όπως δήλωσε ο […]

Την υποστήριξη όλων των βουλευτών του νομού Ηρακλείου έχει το αίτημα του Δήμου Νέας Αλικαρνασσού για απομάκρυνση του αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης” από<...> τα διοικητικά όρια του δήμου, όπως δήλωσε ο δήμαρχος κ. Βαγγέλη Σισαμάκη, μετά από συνάντηση που είχε με τους βουλευτές.

“Οι βουλευτές είναι αλληλέγγυοι στο αίτημά μας, ενώ μας δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες για να βοηθήσουν, στις επαφές που θα έχουμε στην Αθήνα με τους αρμόδιους υπουργούς”, είπε ο δήμαρχος.

Την περασμένη Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Αλικαρνασσού αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τους αρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δέσμευσή τους ότι σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα επιτευχθεί η μεταφορά του αεροδρομίου. Για το σκοπό αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να συσταθεί τριμελής διαπαραταξιακή επιτροπή.

Με την ίδια απόφαση, ο δήμος δίνει διορία στην πολιτεία να απαντήσει στο αίτημά του μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, διαφορετικά οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού θα προβούν σε νέες κινητοποιήσεις.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022