Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠολυΦορτιστής – ταξιδευτής στο Ελ. Βενιζέλος
Πρωτοβουλία της LG Electronics και του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

ΠολυΦορτιστής – ταξιδευτής στο Ελ. Βενιζέλος

Η LG Electronics, σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”, προχωρά σε μια πρωτοβουλία προκειμένου να απλοποιήσει τη ζωή του επιβατικού κοινού, τοποθετώντας ειδικούς ταχυφορτιστές κινητών τηλεφώνων και […]

Η LG Electronics, σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”, προχωρά σε μια πρωτοβουλία προκειμένου να απλοποιήσει τη ζωή του<...> επιβατικού κοινού, τοποθετώντας ειδικούς ταχυφορτιστές κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών σε επιλεγμένους χώρους του αεροδρομίου. Οι επιβάτες και οι πολυάσχολοι ταξιδιώτες, έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε επαφή με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς το άγχος για τη διάρκεια της μπαταρίας στη συσκευή τους.

Οι ειδικοί ταχυφορτιστές της LG διαθέτουν υποδοχές για 18 διαφορετικούς τύπους κινητών τηλεφώνων, ενώ υπάρχουν και επιπλέον παροχές ρεύματος για τη φόρτιση συσκευών όπως laptop, PDAΆs κ.λπ. και έχουν τοποθετηθεί σε επιλεγμένα σημεία με εύκολη πρόσβαση, στους χώρους των αναχωρήσεων και των αφίξεων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, που κυμαίνεται από 3 έως 15 λεπτά, το επιβατικό κοινό και οι επισκέπτες μπορούν να φορτίσουν δωρεάν τις συσκευές τους, διασφαλίζοντας ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία με όποιον χρειαστεί κατά την αναμονή τους ή την άφιξή τους στο αεροδρόμιο.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συνάδει με το στόχο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών για συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες, ενώ παράλληλα εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της LG για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ζωής των καταναλωτών, όπως άλλωστε εκφράζεται και από το σλόγκαν της εταιρείας “Η ζωή είναι ωραία”. Επιπλέον, η LG είναι μια από τις κατασκευάστριες εταιρείες που συμμερίζεται την άποψη του Οργανισμού International Telecommunication Union (ITU) και συμμετέχει στο Μνημόνιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την τυποποίηση και την υιοθέτηση ενός ενιαίου φορτιστή των συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Η LG στηρίζει την υιοθέτηση του μέτρου, καθώς αποτελεί σημαντικό βήμα για τη μείωση της περιβαλλοντικής μόλυνσης και των εκπομπών αέριων ρύπων, ενώ αναμένεται να παρουσιάσει συμβατές συσκευές μέσα στο 2011.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
27/01/2023
26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023