Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠροχωρά η κατασκευή ιδιωτικού αεροδρομίου στα Τρίκαλα

Προχωρά η κατασκευή ιδιωτικού αεροδρομίου στα Τρίκαλα

Το πράσινο φως έλαβε πρόσφατα από τη Κυβέρνηση εταιρία που σχεδιάζει την κατασκευή ιδιωτικού αεροδρομίου στα Τρίκαλα,και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή Φαλώρεια, ενώ το σχετικό καταστατικό ίδρυσης της εταιρίας υπογράφτηκε […]

Το πράσινο φως έλαβε πρόσφατα από τη Κυβέρνηση εταιρία που σχεδιάζει την κατασκευή ιδιωτικού αεροδρομίου στα Τρίκαλα,<…>και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή Φαλώρεια, ενώ το σχετικό καταστατικό ίδρυσης της εταιρίας υπογράφτηκε πριν λίγες μέρες στο γραφείο του Νομάρχη Τρικάλων, με τη συμμετοχή τόσο των επενδυτών, όσο και του Νομάρχη Τρικάλων, κ. Ηλία Βλαχογιάννη, του δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου, όπως και του δημάρχου Φαλώρειας, κ. Αντώνη Ντιντή.

Μάλιστα, οι επενδυτές σκοπεύουν να προχωρήσουν άμεσα στην υλοποίηση του έργου, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο σε 18 μήνες, ενώ εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν περίπου 1.500 νέες θέσεις εργασίας. Επίσης, στο περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου, το οποίο θα φέρει το όνομα `Μeteora Airport`, αναμένεται η κατασκευή ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων.

Τέλος, όπως διευκρίνισε ο κ. Χρήστος Ρήγας, μέλος της νεοϊδρυθείσας εταιρίας “αυτή τη στιγμή είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε από το τέλος Σεπτεμβρίου τις χωματουργικές εργασίες, εφόσον έχουμε προέγκριση και άδεια κατασκευής από τους φορείς στους οποίους θα υποβάλλουμε αίτηση”. Από την άλλη, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος ανέφερε ότι “το επιχειρηματικό περιβάλλον μετά από δέκα χρόνια είναι καλύτερο σήμερα και πιο έτοιμο να δεχθεί τέτοιου είδους επενδύσεις. Ελπίζουμε και ευχόμαστε τα όποια εμπόδια που υπάρχουν να ξεπεραστούν έτσι ώστε αξιοποιώντας και το ενδιαφέρον των επενδυτών και την όρεξη τους για τη συγκεκριμένη επένδυση, να υλοποιηθεί αυτή η σημαντική για το αναπτυξιακό μέλλον τους νομού μας επένδυση. Εμείς από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε με κάθε τρόπο στην προσπάθεια αυτή για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024