Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣε συναγερμό αεροδρόμιο της Πράγας εξαιτίας προβλέψεων ενός μέντιουμ

Σε συναγερμό αεροδρόμιο της Πράγας εξαιτίας προβλέψεων ενός μέντιουμ

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν προχτές οι δυνάμεις ασφαλείας του διεθνούς αεροδρομίου Ρουζινέ της Πράγας, έπειτα από τηλεφώνημα μιας γυναίκας – μέντιουμ στην αστυνομία, που έκανε λόγο για πιθανή τρομοκρατική επίθεση. […]

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν προχτές οι δυνάμεις ασφαλείας του διεθνούς αεροδρομίου Ρουζινέ της Πράγας, έπειτα από τηλεφώνημα μιας γυναίκας – μέντιουμ στην αστυνομία, που έκανε λόγο για πιθανή τρομοκρατική επίθεση. Αξίζει να σημειωθεί πως<...>η γυναίκα άφησε στην αστυνομία τα πλήρη στοιχεία της, όπως όνομα και διεύθυνση.

“Μπορεί να γίνεις περίγελος. Από την άλλη όμως, αυτό είναι προτιμότερο από τους τάφους στο νεκροταφείο”, δήλωσε σχετικά προς το Γερμανικό Πρακτορείο ο κ. Γιαν Σούμπερτ, εκπρόσωπος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ανακοινώνοντας χτες το περιστατικό. Αναφερόμενος δε στα λεγόμενα του μέντιουμ είπε: “Προέβλεψε ότι μερικά από τα αεροπλάνα στο Ρουζινέ θα δέχονταν επίθεση απόψε. Έδωσε επίσης και άλλες λεπτομέρειες για τους τύπους των αεροπλάνων που θα δέχονταν επίθεση”.

Σημειώνεται πως η αστυνομία την Τετάρτη τριπλασίασε τις δυνάμεις της στους χώρους του αεροδρομίου, ενώ έστειλε και ένα θωρακισμένο όχημα. Το μεγαλύτερο ιδιωτικό τσεχικό τηλεοπτικό κανάλι, το TV Nova, οι βραδινές ειδήσεις του οποίου έχουν τη μεγαλύτερη θεαματικότητα στη χώρα, ενημέρωσε με δραματικό τρόπο για την προειδοποίηση, χωρίς να αναφέρει την προέλευσή της. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την προειδοποίηση, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, κ. Πάβελ Χάντακ. Ενώ, τα μέτρα ασφαλείας είχαν χτες μειωθεί. Ωστόσο, περισσότεροι αστυνομικοί απ’ ό,τι συνήθως εξακολουθούσαν να περιπολούν στο αεροδρόμιο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024