Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣτο αεροδρόμιο της Λάρνακας από τα μεσάνυχτα της Κυριακής βρετανικό αεροσκάφος

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας από τα μεσάνυχτα της Κυριακής βρετανικό αεροσκάφος

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, αεροσκάφος βρετανικής ιδιωτικής αεροπορικής εταιρίας,που θα εκτελούσε πτήση με προορισμό το Μάνστεντσερ. Λίγα λεπτά πριν την απογείωσή του αεροσκάφους, επιβάτες, […]

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, αεροσκάφος βρετανικής ιδιωτικής αεροπορικής εταιρίας,<...>που θα εκτελούσε πτήση με προορισμό το Μάνστεντσερ.

Λίγα λεπτά πριν την απογείωσή του αεροσκάφους, επιβάτες, οι οποίοι επέβαιναν σ` αυτό, ζήτησαν από τον κυβερνήτη να ακυρώσει το ταξίδι, αφού, όπως υποστήριξαν, μεταξύ τους βρίσκονταν και δύο Μουσουλμάνοι επιβάτες, τους οποίους θεώρησαν `ύποπτους για τρομοκρατική ενέργεια`.

Έτσι, το βρετανικό αεροσκάφος επέστρεψε στο σημείο αποβίβασης και οι 230 επιβάτες, που επέβαιναν σ` αυτό, μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία της Λάρνακας μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Η αστυνομία ανακρίνει τους δύο Μουσουλμάνους επιβάτες, ενώ το αεροσκάφος έχει οδηγηθεί σε ασφαλές σημείο του αεροδρομίου μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024