Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣυμβολική κατάληψη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για τον `Καλλικράτη`
Αντίδραση του δήμου Αλικαρνασσού

Συμβολική κατάληψη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου για τον `Καλλικράτη`

Σε συμβολική κατάληψη της εισόδου του αεροδρομίου Ν. Καζαντζάκης, προχώρησε, από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η Επιτροπή Αγώνα της Νέας Αλικαρνασσού και […]

Σε συμβολική κατάληψη της εισόδου του αεροδρομίου Ν. Καζαντζάκης, προχώρησε, από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής<...> η Επιτροπή Αγώνα της Νέας Αλικαρνασσού και το δημοτικό συμβούλιο. Ο δήμος Αλικαρνασσού αντιδρά στο ενδεχόμενο της συνένωσης με το δήμο Ηρακλείου, όπως προβλέπεται από το σχέδιο “Καλλικράτης” για τη διοικητική μεταρρύθμιση.

Σϋμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, με δύο απορριμματοφόρα και ένα λεωφορείο του δήμου, οι κάτοικοι της Αλικαρνασσού απέκλεισαν την είσοδο του αεροδρομίου, ενώ με πανό που είχαν αναρτήσει, καλούσαν τον κόσμο να “αντισταθεί”, γιατί σε ενδεχόμενη συνένωση με το Ηράκλειο, “δε θα μείνει τίποτα”, όπως έγραφε.

Σε δηλώσεις τους επέκριναν τόσο την κυβέρνηση όσο και τον κ. Ραγκούση, που παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις της Επιτροπής Αγώνα, όπως είπαν, απέφυγε να δεχτεί τους εκπροσώπους της και να ακούσει τα αιτήματά τους.

Η Αλικαρνασσός ζητά να συνενωθεί με τους δήμους Γουβών και Επισκοπής ή στην έσχατη περίπτωση να αποτελέσει τμήμα Μητροπολιτικού Κέντρου με Ηράκλειο και Γαζί, όχι σε επίπεδο συνένωσης, αλλά σε επίπεδο συνεργασίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024