Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑκυρώθηκε η έναρξη των εργασιών της ερευνητικής επιτροπής για την Hellios

Ακυρώθηκε η έναρξη των εργασιών της ερευνητικής επιτροπής για την Hellios

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Πέμπτη, έναρξη των εργασιών της ερευνητικής επιτροπής, η οποία διορίστηκε από το υπουργικό συμβούλιο για να εξετάσει πιθανές ευθύνες σχετικά με τη συντριβή του αεροσκάφους […]

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Πέμπτη, έναρξη των εργασιών της ερευνητικής επιτροπής, η οποία διορίστηκε από το υπουργικό συμβούλιο<...> για να εξετάσει πιθανές ευθύνες σχετικά με τη συντριβή του αεροσκάφους της εταιρείας «ΗΛΙΟΣ» και το θάνατο 121 προσώπων.

Το πρωί ο δικηγόρος της εταιρείας «ΗΛΙΟΣ» έδωσε στον πρόεδρο της Επιτροπής, Παναγιώτη Καλλή επιστολή με αίτημα την αναστολή των εργασιών λόγω της συμμετοχής ως εμπειρογνωμόνων του κυβερνήτη αεροσκάφους Ηλία Νικολαίδη και του πρώην ιπτάμενου αρχιμηχανικού Γεώργιου Μπόνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο εμπειρογνώμονες, οι οποίοι διορίστηκαν από το υπουργικό συμβούλιο, δεν μπορούν να συμμετέχουν στην ερευνητική επιτροπή, γιατί ήταν μέλη της επιτροπής του κ. Ακριβού Τσολάκη η οποία διερεύνησε τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος.    

Ο πρόεδρος της ερευνητικής επιτροπής κ. Παναγιώτης Καλλής σε δηλώσεις του διερωτήθηκε, γιατί η εταιρεία «ΗΛΙΟΣ» δεν είχε θέσει το θέμα τις προηγούμενες ημέρες, ώστε να ληφθούν έγκαιρα αποφάσεις. Ο κ. Καλλής δήλωσε ότι είναι υποχρεωμένος να αναστείλει τη διαδικασία μέχρι να αποφασίσει το υπουργικό συμβούλιο επί του θέματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024