Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑμερικανοί τουρίστες με νεκροκεφαλές στις αποσκευές τους
Τα ανθρώπινα κρανία αγοράστηκαν στη Μύκονο

Αμερικανοί τουρίστες με νεκροκεφαλές στις αποσκευές τους

Ελεύθεροι αφέθηκαν δύο Αμερικανοί 25 και 28 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, γιατί στις αποσκευές τους βρέθηκαν έξι νεκροκεφαλές. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, oι δύο Αμερικανοί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο […]

Ελεύθεροι αφέθηκαν δύο Αμερικανοί 25 και 28 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, γιατί στις αποσκευές τους βρέθηκαν έξι νεκροκεφαλές. Όπως<...> αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, oι δύο Αμερικανοί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ενώ έρχονταν από τη Μύκονο και επρόκειτο να αναχωρήσουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή σε έρευνα που έγινε από την αστυνομία, βρέθηκαν οι έξι νεκροκεφαλές μέσα σε μια από τις βαλίτσες τους.

Τα μακάβρια ευρήματα μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου εξετάστηκαν από ιατροδικαστή, ο οποίος αποφάνθηκε ότι επρόκειτο πράγματι για ανθρώπινα κρανία. Οι Αμερικανοί στις καταθέσεις τους ανέφεραν, ότι έκαναν διακοπές στη Μύκονο και εκεί σε ένα κατάστημα είδαν τις νεκροκεφαλές, τις οποίες αγόρασαν προς 25 ευρώ την κάθε μία, με σκοπό να τις χρησιμοποιήσουν στη γιορτή Halloween που γίνεται στις ΗΠΑ στις 31 Οκτωβρίου. Οι ισχυρισμοί τους θεωρήθηκαν βάσιμοι, γι`αυτό και αθωώθηκαν. Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί, από ποιό κατάστημα στη Μύκονο αγόρασαν τα κρανία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024