Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑμοιβαία Συμφωνία Παροχής Υπηρεσιών μεταξύ Swissport Hellas και ΔΑΑ

Αμοιβαία Συμφωνία Παροχής Υπηρεσιών μεταξύ Swissport Hellas και ΔΑΑ

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, που απολαμβάνει ο επιβάτης από τις αεροπορικές υπηρεσίες στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης, η Swissport Hellas προχώρησε στις αρχές του έτους […]

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, που απολαμβάνει ο επιβάτης από τις αεροπορικές υπηρεσίες στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης, η Swissport Hellas προχώρησε στις αρχές του έτους στην υπογραφή<...>σύμβασης «Αμοιβαίας Συμφωνίας Παροχής Υπηρεσιών – Service Level Agreement (SLA)» με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ).

Πιο συγκεκριμένα, η «Αμοιβαία Συμφωνία Παροχής Υπηρεσιών» (SLA) αποτελεί τη δέσμευσή της Swissport για συνεχή παροχή υπηρεσιών προς τις αεροπορικές εταιρίες, που σε κάθε περίπτωση θα ανταποκρίνονται ή θα υπερβαίνουν τις απαιτούμενες υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που τίθενται στη συμφωνία SLA για την εξυπηρέτηση του επιβάτη που επισκέπτεται το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Με την υπογραφή της “Αμοιβαίας Συμφωνίας Παροχής Υπηρεσιών”, η ποιότητα των υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης μετριέται από εξειδικευμένο προσωπικό, βάσει συγκεκριμένων παραμέτρων και χρήση συγκεκριμένων δεικτών (Key Performance Indicators), απόλυτα αποδεκτών από την αεροδρομιακή κοινότητα. Με τη συγκεκριμένη διαδικασία, τα αποτελέσματα των μετρήσεων γνωστοποιούνται από τον ΔΑΑ στη Swissport, σε μηνιαία βάση, ενώ στη συνέχεια βρίσκονται στη διάθεση των αεροπορικών εταιρειών – πελατών της Swissport, μέσω της ιστοσελίδας της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024