Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑνέστειλε την απεργία η ΟΣΥΠΑ
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις στις 29 και 30 Δεκεμβρίου

Ανέστειλε την απεργία η ΟΣΥΠΑ

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις στις 29 και 30 Δεκεμβρίου. Κατά τη συνάντηση που είχαν το χθες μεσημέρι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας με τον υπουργό Μεταφορών κ. Δημήτρη Ρέππα βρέθηκε λύση σχετικά με το θέμα των μετατάξεων των υπαλλήλων…

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις στις 29 και 30 Δεκεμβρίου. Κατά τη συνάντηση που είχαν το χθες μεσημέρι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Συλλόγων<...> Υπαλλήλων Πολιτικής Αεροπορίας με τον υπουργό Μεταφορών κ. Δημήτρη Ρέππα βρέθηκε λύση σχετικά με το θέμα των μετατάξεων των υπαλλήλων της πρώην Ολυμπιακής.

Ο υπουργός, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ανέφερε:

“Με την πώληση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αποφασίστηκε τότε, το σύνολο των πιλότων και μηχανικών, να τοποθετηθούν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Το προσωπικό αυτό, είναι ασφαλώς υψηλού επιπέδου, αλλά ο αριθμός των πιλότων και μηχανικών είναι μεγάλος. Δεν είναι δυνατόν να αξιοποιηθούν μόνο στο πλαίσιο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. ΓιΆ αυτό ακριβώς, όπως είναι γνωστό, η Κυβέρνηση έχει αναλάβει πρωτοβουλία -το σχετικό νομοσχέδιο κατατίθεται στη Βουλή αυτές τις ημέρες- και στο πλαίσιο αυτού του νομοσχεδίου προβλέπεται: το κράτος με τρόπο ο οποίος ανταποκρίνεται στο συμφέρον της Διοίκησης και του κοινωνικού συνόλου, αποφαsσίζει πώς θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το προσωπικό αυτό, τους προερχόμενους δηλαδή από την παλαιά Ολυμπιακή πιλότους και μηχανικούς αεροσκαφών. Να τους αξιοποιήσει δηλαδή και σε άλλες υπηρεσίες του κράτους, που μπορεί να υπάρχουν θέσεις, οι οποίες πρέπει να καταληφθούν από πιλότους και μηχανικούς.

Μιλώ για υπηρεσίες πυρόσβεσης, για τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή ασθενών από τα νησιά, για υπηρεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο η Κυβέρνηση ήδη το αντιμετωπίζει και κάνει την απαραίτητη προεργασία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024