Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑπόπειρα επιβίβασης πτώματος (!) σε αεροπλάνο στη Βρετανία
Σύλληψη στο αεροδρόμιο John Lennon του Λίβερπουλ

Απόπειρα επιβίβασης πτώματος (!) σε αεροπλάνο στη Βρετανία

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο John Lennon του Λίβερπουλ, όταν διαπιστώθηκε ότι προσπάθησαν να επιβιβάσουν έναν νεκρό άνδρα σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία, ανακοίνωσε η αστυνομία. Σύμφωνα με το […]

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο John Lennon του Λίβερπουλ, όταν διαπιστώθηκε ότι προσπάθησαν να επιβιβάσουν<...> έναν νεκρό άνδρα σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με το Reuters, οι δύο γυναίκες, ηλικίας 41 και 66 ετών, είχαν τοποθετήσει τον 91χρονο νεκρό σε ένα αναπηρικό αμαξάκι, του είχαν φορέσει γυαλιά ηλίου και τον οδήγησαν στον γκισέ παράδοσης αποσκευών (check in), θέλοντας να τον οδηγήσουν από τους διαδοχικούς ελέγχους διαβατηρίων και χειραποσκευών ως το αεροπλάνο. Ωστόσο, οι υπάλληλοι στο check in υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και το σχέδιο ματαιώθηκε.

Οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση, αφού τους απαγγέλθηκε κατηγορία της απόκρυψης θανάτου από τις αρμόδιες αρχές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024