Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑριστείο Λειτουργίας και παγκόσμια πρωτιά στην Ολυμπιακή Εταιρεία Καυσίμων
Διεθνής Ένωση Επιθεωρητών (JIG)

Αριστείο Λειτουργίας και παγκόσμια πρωτιά στην Ολυμπιακή Εταιρεία Καυσίμων

Η Ολυμπιακή Εταιρεία Καυσίμων Α.Ε. είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό, την κατασκευή και λειτουργία των κεντρικών εγκαταστάσεων του συστήματος ανεφοδιασμού καυσίμου αεροσκαφών “Hydrant” στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μια από τις πιο…

Η Ολυμπιακή Εταιρεία Καυσίμων Α.Ε. είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό, την κατασκευή και λειτουργία των κεντρικών εγκαταστάσεων του συστήματος ανεφοδιασμού<...> καυσίμου αεροσκαφών “Hydrant” στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μια από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις τροφοδοσίας καυσίμων στον κόσμο.

Η Διεθνής Ένωση Επιθεωρητών (JIG), αποτελούμενη από τις πολυεθνικές Εταιρείες Πετρελαιοειδών BP, Chevron, ΕΝΙ, ExxonMobil, Kuwait Petroleum, Shell, Statoil και Total, διενεργεί κάθε χρόνο επιθεωρήσεις στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Εταιρείας Καυσίμων προκειμένου να αξιολογήσει τη συμμόρφωσή της με τα διεθνή τους πρότυπα, τα οποία έχουν επικυρωθεί και από την ΙΑΤΑ, τον Διεθνή Οργανισμό Αερομεταφορέων. Στα τελευταία 4 χρόνια των επιθεωρήσεων JIG έχει καταγραφεί ένα πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης της Ολυμπιακής Εταιρείας Καυσίμων, και μάλιστα πρόσφατα το JIG απένειμε στην Εταιρεία «Αριστείο Λειτουργίας».

Τέτοιου είδους Πιστοποιητικά παγκόσμιας επιβράβευσης σπανίως απονέμονται και μάλιστα μόνον σε Εταιρείες με πολύ υψηλό επίπεδο λειτουργίας, οι οποίες επιτυγχάνουν παράλληλα να διατηρούν την εικόνα των εγκαταστάσεών τους «σαν καινούργια».

Το Αριστείο αυτό αποδεικνύει το πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει η Ολυμπιακή Εταιρεία Καυσίμων στις Αεροπορικές Εταιρείες που εφοδιάζονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι, κατά τα τελευταία 4 χρόνια, η Εταιρεία έχει επιτύχει μείωση του κόστους των παρεχομένων υπηρεσιών της περίπου κατά 50% με αποτέλεσμα να επωφελούνται σημαντικά οι Αεροπορικές Εταιρείες, επιβεβαιώνοντας έτσι, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τη δέσμευσή της για άριστη λειτουργία, που αποσκοπεί σε πολύ υψηλή ποιότητα καυσίμου με παράλληλη επίτευξη υψηλού επιπέδου ασφάλειας, πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον και όλα αυτά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024