Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑθώες οι αεροπορικές εταιρίες για τις επιπτώσεις του συνδρόμου της Οικονομικής θέσης

Αθώες οι αεροπορικές εταιρίες για τις επιπτώσεις του συνδρόμου της Οικονομικής θέσης

Ένας Αυστραλός που έμεινε μόνιμα ανάπηρος λόγω του συνδρόμου οικονομικής θέσης, που του πρωτοπαρουσιάστηκε κατά την διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης, έχασε το δικαίωμα να μηνύσει τις αεροπορικές εταιρίες Qantas και […]

Ένας Αυστραλός που έμεινε μόνιμα ανάπηρος λόγω του συνδρόμου οικονομικής θέσης, που του πρωτοπαρουσιάστηκε κατά την διάρκεια<...> μιας υπερατλαντικής πτήσης, έχασε το δικαίωμα να μηνύσει τις αεροπορικές εταιρίες Qantas και British Airways.

Ο Μπράϊαν Πούβι, υπέστη σοβαρό αγγειακό επεισόδιο όταν ταξίδευσε με την αυστραλιανή αεροπορική εταιρία από το Σίδνεϊ στο Λονδίνο και επέστρεψε με τη βρετανική εταιρία. Λόγω του αγγειακού επεισοδίου υπέστη εγκεφαλικό και έμεινε μόνιμα ανάπηρος. Σύμφωνα με την απόφαση του αυστραλιανού δικαστηρίου για την πάθησή του δεν ευθύνονται οι δυο αεροπορικές εταιρίες με τις οποίες ταξίδευσε.

Υπενθυμίζεται ότι το σύνδρομο οικονομικής θέσης δηλαδή αγγειακό επεισόδιο που προκαλείται κατά τη διάρκεια πολύωρων πτήσεων πλήττει όχι μόνον τους επιβάτες της οικονομικής θέσης, αλλά και επίσης τους επιβάτες της πρώτης θέσης και της business class που δεν προνοούν να κάνουν λίγους βηματισμούς μέσα στο αεροπλάνο στη διάρκεια πτήσεων άνω των πέντε ωρών και ειδικά αν έχουν προδιάθεση για καρδιαγγειακό επεισόδιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024