Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαDelta: Νικήτριες του διαγωνισμού `SiteSeer Challenge` οι αδερφές Waterfall

Delta: Νικήτριες του διαγωνισμού `SiteSeer Challenge` οι αδερφές Waterfall

Πάρτυ επανασύνδεσης στην Ατλάντα της Τζόρτζια για τις πέντε διαγωνιζόμενες ομάδες του ταξιδιωτικού διαγωνισμού `SiteSeer Challenge” διοργάνωσε την Τετάρτη η Delta Air Lines. Η τελευταία φοράπου βρέθηκαν ξανά και οι […]

Πάρτυ επανασύνδεσης στην Ατλάντα της Τζόρτζια για τις πέντε διαγωνιζόμενες ομάδες του ταξιδιωτικού διαγωνισμού `SiteSeer Challenge” διοργάνωσε την Τετάρτη η Delta Air Lines. Η τελευταία φορά<...>που βρέθηκαν ξανά και οι πέντε ομάδες μαζί ήταν κατά τη διάρκεια του πρώτου ταξιδιού στη Βουδαπέστη, τον Ιούλιο.

Ο διαγωνισμός ΅SiteSeer ChallengeΆ ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου, όταν πέντε ομάδες, από δύο άτομα η κάθε μία, επιλέχθηκαν μέσα από δοκιμαστικά βίντεο για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και να ταξιδέψουν σε τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς προορισμούς της Delta, κατά τη διάρκεια της έκβασης του διαγωνισμού: τη Βουδαπέστη, το Μπουένος `Αιρες, την Κοπεγχάγη και το Ντουμπάι. Οι συμμετέχουσες ομάδες διαγωνίστηκαν σε διάφορες δραστηριότητες, τις οποίες και κατέγραψαν σε βίντεο, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον προορισμό, παρουσιάζοντας τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες σε κάθε πόλη. Τα βίντεο στάλθηκαν ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου στο delta.com/challenge, προκειμένου να τα δει το κοινό και να ψηφίσει το βίντεο της προτίμησής του. Η ομάδα με τις λιγότερες ψήφους σε κάθε γύρο αποκλειόταν από τον διαγωνισμό, ενώ οι ομάδες που παρέμεναν συνέχιζαν για τον επόμενο προορισμό προκειμένου να διαγωνιστούν με ένα νέο βίντεο. Σχεδόν 30.000 άτομα ψήφισαν online στον τελικό γύρο στο delta.com/challenge, αριθμό ρεκόρ για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Οι θεατές του Delta.com/challenge ανακήρυξαν τις Clarence και Margaret Waterfall από το Ogden της Γιούτα, νικήτριες του διαγωνισμού ΅SiteSeer ChallengeΆ που διοργανώθηκε από τη Delta και την American Express. Οι αδελφές Waterfall κέρδισαν το μεγάλο βραβείο του ενός εκατομμυρίου αεροπορικών μιλίων SkyMiles και 400.000 πόντων Hilton HHonors® προκειμένου να συνεχίσουν τις ταξιδιωτικές τους εξορμήσεις ανά την υφήλιο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι αδελφές Waterfall θα συνεχίσουν τις ταξιδιωτικές τους περιπέτειες στον κόσμο”, δήλωσε ο κ. Mark Krolick, Διευθυντής Διεθνούς Επικοινωνίας Marketing. “Τόσο η απήχηση του κοινού στον διαγωνισμό όσο και οι διαγωνιζόμενοι ήταν ανεπανάληπτοι. Είχαμε πέντε υπέροχες ομάδες που οδήγησαν τον διαγωνισμό ΅SiteSeer ChallengeΆ σε εξαιρετική επιτυχία και ευχαριστούμε κάθε ομάδα ξεχωριστά για την συμμετοχή της σε αυτό το ταξίδι”.

Στις πέντε ταξιδιωτικές ομάδες συμμετείχαν: «Ομάδα O», Gwamnisum “Emeka” & Chiwuzo “Ife” Okwumabua από Εast Point, Τζόρτζια? «Carolina Cops» (Οι Μπάτσοι της Καρολίνα), Renee Sherbert & Jackie Kellet, από Mauldin, Νότια Καρολίνα? «Steph & Crow On the Go», John Crow & Stephanie Ryan, από Ατλάντα, Τζόρτζια? «Αδελφοί Awesomest», Joel & Stephen Levinson, Ντεϊτόνα, καταγωγής από Οχάιο που σήμερα κατοικούν σε Λος Aντζελες, Καλιφόρνια και Νέα Υόρκη αντίστοιχα? και, οι νικήτριες του διαγωνισμού ΅SiteSeer ChallengeΆ, «Οι αδελφές Waterfalls», Clarence & Margaret Waterfall, από το Ogden, Γιούτα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024