Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕΙΣΦ: Πορείες και συνάντηση με την ΝΔ

ΕΙΣΦ: Πορείες και συνάντηση με την ΝΔ

Με αντιπροσωπεία των απεργών Ιπτάμενων Φροντιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας συναντήθηκαν χθες, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας…

Με αντιπροσωπεία των απεργών Ιπτάμενων Φροντιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας συναντήθηκαν χθες<...>, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Δ. Σιούφας, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής κ. Ευ. Μεϊμαράκης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Καθηγητής κ. Πρ. Παυλόπουλος.

Η ΕΙΣΦ τόνισε την έντονη αντίδραση της στις ρυθμίσεις που περιέχονται στο νέο καθεστώς για τη δημιουργία της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας. Νωρίτερα, περίπου 250 απεργοί έκαναν πορεία από το Σύνταγμα μέχρι το Κάραβελ όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, κρατώντας πανό με το μήνυμα `Γιώργο δώσε λύση τώρα`, ενώ φώναξαν και αντίστοιχου περιεχομένου συνθήματα.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι “ιδίως σήμερα αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση, με την άφρονα πολιτική της και ως προς την Ολυμπιακή Αεροπορία, έχει οδηγήσει εσκεμμένα την εταιρία σε απαξίωση και τους εργαζόμενους σε πραγματική απόγνωση. Οφείλει αμέσως η Κυβέρνηση να σταματήσει κάθε ενέργεια που απαξιώνει ακόμη περισσότερο την εταιρία και την οδηγεί σε διάλυση. Οφείλει να αντιμετωπίσει τους εργαζομένους με την απαιτούμενη δημοκρατική συμπεριφορά γόνιμου διαλόγου και την ευαισθησία που επιβάλλει το κοινωνικό κράτος δικαίου. Η Νέα Δημοκρατία θ` ασκήσει όλη την πίεση την οποία διαθέτει από πλευράς κοινοβουλευτικού ελέγχου, ώστε να σταματήσει ο εμπαιγμός των εργαζομένων και η περαιτέρω απαξίωση της εταιρίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024