Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕκπλήξεις σε πτήσεις μεγάλης διάρκειας από την Emirates για τα παιδιά

Εκπλήξεις σε πτήσεις μεγάλης διάρκειας από την Emirates για τα παιδιά

Μια έκπληξη περιμένει όλα τα παιδιά που θα ταξιδεύουν από εδώ και στο εξής με την Emirates στις πτήσεις μεγάλης διάρκειας. Από τις αρχές Ιανουαρίου, πέρα από τις ψυχαγωγικές δυνατότητες […]

Μια έκπληξη περιμένει όλα τα παιδιά που θα ταξιδεύουν από εδώ και στο εξής με την Emirates στις πτήσεις μεγάλης διάρκειας. Από τις αρχές Ιανουαρίου, πέρα από τις ψυχαγωγικές δυνατότητες κάθε πτήσης, τα περιμένει και<...>μια τσάντα γεμάτη από «καλούδια» που θα μετατρέπουν την πτήση σε παιχνίδι.

Τα νέα παιχνίδια έρχονται σε δύο φανταστικές τσάντες με πέντε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς: σε ένα πολύχρωμο εκδρομικό σακίδιο (στις πτήσεις από Ντουμπάι) ή σε μια ισοθερμική τσάντα (στις πτήσεις προς Ντουμπάι).

Μεταξύ των εκπλήξεων που θα «κρύβουν» οι τσάντες αυτές, είναι ένα νέο λούτρινο παιχνίδι, το Querk, το οποίο, σχεδιασμένο αποκλειστικά για την Emirates, δε θα αργήσει να κλέψει τις καρδιές όλων των παιδιών. Το Querk είναι ένα ζωάκι που λατρεύει τα ταξίδια και μπορεί να μεταμφιεστεί σε διάφορα ζώα προερχόμενα από προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Αυτό το αξιαγάπητο ζωάκι περιέχεται σε μια μαλακή υφασμάτινη θήκη μαζί με ένα από τα πέντε κουστούμια του: Salaam το Λιοντάρι, Yorkie ο Αετός, Sydney το Κοάλα, Paris o Λαγός ή Delhi ο Ελέφαντας.

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν ντύνοντας το Querk και θα ανυπομονούν να συγκεντρώσουν όλο το σετ. Για τα βρέφη και τα νήπια το Querk υπάρχει σε μορφή μαριονέτας-γάντι, ντυμένης με ένα από τα πέντε μοναδικά κουστούμια ζώων. Το Querk, που κατασκευάζεται από τη Γερμανική εταιρία Simba Toys, θα διατίθεται μονάχα στις πτήσεις της Emirates για τα επόμενα δύο χρόνια. Στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει και στην αγορά από τον κατασκευαστή, αλλά τα συγκεκριμένα κουστούμια θα παραμείνουν αποκλειστικότητα των αερογραμμών.

Πέρα από το Querk, τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν και με τις κλασσικές ιστορίες του Dr. Seuss, σε εκδόσεις με χάρτινο εξώφυλλο, αποτέλεσμα μιας αποκλειστικής συμφωνίας μεταξύ της Emirates και του εκδοτικού οίκου. Συνολικά θα κυκλοφορήσουν 10 διαφορετικές παιδικές ιστορίες. Το βιβλίο συνοδεύεται από ένα αστείο και πολύχρωμο περιοδικό, το e-kids, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για τους νεαρούς πελάτες της Emirates. Το μισό περιοδικό απευθύνεται σε παιδιά έως πέντε χρονών, ενώ το υπόλοιπο μισό αφορά τις ηλικίες έξι μέχρι δώδεκα χρονών. Τέλος το πακέτο συμπληρώνεται από παιχνίδια, ξυλομπογιές και μια παιδική μάσκα ύπνου.

Ο κ. Terry Daly, Emirates Divisional Senior Vice President Service Delivery, δήλωσε σχετικά: «Βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα των πτήσεών μας. Για τους νεαρούς μας επιβάτες, έχουμε δημιουργήσει μια τελείως νέα σειρά από παιχνίδια, παζλ, βιβλία και περιοδικά και θα τα εναλλάσσουμε έτσι, ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν μεγαλύτερη ποικιλία σε κάθε πτήση».

Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί με νέα χρώματα και έτσι, με το νέο προϊόν, τα παιδιά αποκτούν τα δικά τους χαρακτηριστικά χρώματα, μωβ, πράσινο και κίτρινο, τα οποία «ντύνουν» τα μαχαιροπήρουνα, τα σουπλά, τα κουτιά φαγητού, τις σακούλες για τα ακουστικά, καθώς και τις τσάντες με τα παιχνίδια.

Εκτός όμως από τα νέα παιχνίδια, μια ακόμα έκπληξη θα αποτελεί και η ώρα του γεύματος, με ένα παιδικό μενού ειδικά σχεδιασμένο ως μέρος του νέου προϊόντος.

Για τα βρέφη και τα νήπια, προσφέρεται σε όλες τις πτήσεις μια σειρά από είδη τουαλέτας η οποία περιλαμβάνει υγρά μαντηλάκια, κρέμα, σαλιάρα, κρίκο για τα δόντια και χαρτομάντιλα. Ακόμα έχει σχεδιαστεί ένα πιο παιδικό κάλυμμα για την κούνια, ενώ τροφή για βρέφη, μπιμπερό και πάνες διατίθενται όπως και πριν. Όσον αφορά την ψυχαγωγία, μέσω των οθονών τηλεόρασης που υπάρχουν στο πίσω μέρος των καθισμάτων, τα παιδιά στην Emirates έχουν το δικό τους CTV&Skysurfers κανάλι με κωμωδίες και κινούμενα σχέδια, ταινίες και μουσική, καθώς και ένα διαδραστικό κανάλι με 50 παιχνίδια.

Επιπρόσθετα, όλα τα σκάφη A3400-500 της Emirates, τα Βoeing 777-300ER και σχεδόν όλα τα Boeing 777-200 προσφέρουν ψυχαγωγία εν ώρα πτήσης μέσω του ICE. Αυτό το μοναδικό σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, πέρα από το κανάλι Skysurfers, προσφέρει οικογενειακές ταινίες πρώτης μετάδοσης, κλασσικές ταινίες του Disney, παιδικές ταινίες από όλο τον κόσμο, κανάλια με Αραβικές ταινίες και κωμωδίες και μιούζικαλ όπως το Lion King, καθώς και ιστορίες του Ρ. Κίπλινγκ τις οποίες τα παιδιά θα μπορούν να ακούν σε πολύχρωμα παιδικά ακουστικά, αλλά και 41 διαφορετικά παιχνίδια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024