Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈκθεση για τη χρήση ΑΠΕ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Έκθεση για τη χρήση ΑΠΕ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Έκθεση με θέμα τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) παρουσιάζουν στο αεροδρόμιο η Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Η έκθεση «Renewables – Made in Germany» θα […]

Έκθεση με θέμα τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) παρουσιάζουν στο αεροδρόμιο η Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Η έκθεση «Renewables – Made in Germany» θα βρίσκεται<...>από την 1η έως την 25η Νοεμβρίου 2007 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης του αεροδρομίου (Επίπεδο Αναχωρήσεων/Είσοδος 3) και θα είναι ανοικτή για το κοινό όλο το 24ωρο.

Η έκθεση βασίζεται σε πληροφοριακό υλικό του Γερμανικού Οργανισμού Ενέργειας dena και παρουσιάζει, σε αφίσες και οπτικοποιημένο υλικό, τεχνολογίες για τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η αιολική και η υδροηλεκτρική ενέργεια, τα φωτοβολταϊκά, η ηλιοθερμική ενέργεια, η βιοενέργεια και η γεωθερμία.

Επίσημη παρουσίαση της έκθεσης θα γίνει την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 11:00, παρουσία του Πρέσβη Δρα Wolfgang Schultheiss και του Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κ. Γιάννη Παράσχη.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
06/02/2023
03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023