Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΈΚθεση στο ΔΑΑ με θέμα «Οι Έλληνες φωτογραφίζουν τα αεροπλάνα με πάθος»
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

ΈΚθεση στο ΔΑΑ με θέμα «Οι Έλληνες φωτογραφίζουν τα αεροπλάνα με πάθος»

Η αγάπη για την αεροπορία αποτυπώνεται στη νέα έκθεση με τίτλο «Οι Έλληνες φωτογραφίζουν τα αεροπλάνα με πάθος», που παρουσιάζει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σε συνεργασία με το ΣύλλογοΦίλων Αεροπορίας […]

Η αγάπη για την αεροπορία αποτυπώνεται στη νέα έκθεση με τίτλο «Οι Έλληνες φωτογραφίζουν τα αεροπλάνα με πάθος», που παρουσιάζει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σε συνεργασία με το Σύλλογο<...>Φίλων Αεροπορίας «Απογείωση» από την 1η Ιουνίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου, στο Επίπεδο Αφίξεων του Κύριου Αεροσταθμού / Είσοδος 1.

Το αεροδρόμιο φιλοξενεί 30 φωτογραφικά στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο φακός των Ελλήνων «planespotters» – μελών του Συλλόγου, που, πάντα με το βλέμμα στον ουρανό, εκφράζουν το πάθος τους για την πολιτική αεροπορία και τη συνεχή ιστορική αεροπορική καταγραφή, την παγκόσμια αεροπορική εμπειρία και την εξοικείωση του κόσμου με το αεροπορικό περιβάλλον.

Πρόκειται για μια καλλιτεχνική προσέγγιση στο “planespotting”, το χόμπι της παρατήρησης αεροσκαφών, που προσκαλεί τους επισκέπτες του αεροδρομίου σε μια νοερή πτήση στον κόσμο της αεροπορίας. Χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης είναι το ελληνικό περιοδικό αεροπορικών θεμάτων “Remove Before Flight”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024