Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕλευθερουδάκης – Goldair: Από τον 7ο όροφο στη… Βουδαπέστη

Ελευθερουδάκης – Goldair: Από τον 7ο όροφο στη… Βουδαπέστη

Ένα συναρπαστικό, πολιτισμικό ταξίδι, με τα μάτια της γνώσης και της πραγμάτωσης, στην όμορφη Ουγγαρία είναι ο επόμενος σταθμός του «Γύρου του Κόσμου», που ξεκίνησε από το περασμένο φθινόπωρο, στο […]

Ένα συναρπαστικό, πολιτισμικό ταξίδι, με τα μάτια της γνώσης και της πραγμάτωσης, στην όμορφη Ουγγαρία είναι ο επόμενος σταθμός του «Γύρου του Κόσμου», που ξεκίνησε από το περασμένο φθινόπωρο, στο κεντρικό κατάστημα του Ελευθερουδάκη, σε<...>συνεργασία με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Goldair.

Έτσι, από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 3 Μαρτίου, το μεγάλο βιβλιοπωλείο της οδού Πανεπιστημίου 17 θα προβάλλει τα καλύτερα δείγματα γραφής κλασικών και σύγχρονων Ούγγρων συγγραφέων, ενώ, παράλληλα, το cafe στον 7ο όροφο θα σερβίρει τα νοστιμότερα πιάτα της τοπικής κουζίνας – ένα κάθε μέρα.

Επιπλέον, και ειδικά για τη συγκεκριμένη περίσταση, ο ταξιδιωτικός οργανισμός Goldair έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό ταξιδιωτικό «πακέτο» για τη Βουδαπέστη, το οποίο, μάλιστα, προσφέρεται με έκπτωση στα μέλη του Club Ελευθερουδάκη – Goldair.

Η Ουγγαρέζικη Εβδομάδα του Ελευθερουδάκη θα κορυφωθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, με ένα υπέροχο Μουσικό Ταξίδι, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ωδείο Kodaly, κατά τη διάρκεια του οποίου, οι καθηγητές του Ωδείου Αντώνης Ρεμούνδος και Γεράσιμος Χοϊδάς θα παίξουν βιολί και πιάνο αντίστοιχα, μεταφέροντας τη μαγεία των ήχων της χώρας που «γέννησε» τον Λιστ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024