Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕπανάληψη των πτήσεων πάνω από Β. Βρετανία, Β. Ιρλανδία και Ιρλανδία
Νέο νέφος τέφρας από το ηφαίστειο της Ισλανδίας

Επανάληψη των πτήσεων πάνω από Β. Βρετανία, Β. Ιρλανδία και Ιρλανδία

Ο εναέριος χώρος πάνω από τμήματα της βόρειας Βρετανίας, της Βόρειας Ιρλανδίας και της Ιρλανδίας άνοιξε πάλι χθες, μετά το προσωρινό κλείσιμό του εξαιτίας ενός νέου νέφους τέφρας από το […]

Ο εναέριος χώρος πάνω από τμήματα της βόρειας Βρετανίας, της Βόρειας Ιρλανδίας και της Ιρλανδίας άνοιξε πάλι χθες, μετά το προσωρινό κλείσιμό του εξαιτίας<...> ενός νέου νέφους τέφρας από το ηφαίστειο της Ισλανδίας, ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τη Bρετανική Yπηρεσία Eναέριας Kυκλοφορίας (NATS), το ηφαιστειακό νέφος κινήθηκε δυτικά τη νύχτα, με αποτέλεσμα να καθαρίσει ο εναέριος χώρος.

Τα αεροδρόμια στη Βρετανία λειτουργούν πλήρως και πάλι. Στην Ιρλανδία η αρμόδια αρχή ανακοίνωσε ότι τα αεροδρόμια άνοιξαν και πάλι χθες το πρωί. Στη Σκωτία, τέσσερα αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων της Γλασκώβης και του Εδιμβούργου, έκλεισαν την Κυριακή καθώς και τα αεροδρόμια του Μπέλφαστ και του Ντέρι στη Βόρεια Ιρλανδία και τα αεροδρόμια του Δουβλίνου και του Σάνον στην Ιρλανδία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024