Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαICAO: Το αεροδρόμιο της Τύμπου δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των διεθνών αεροδρομίων

ICAO: Το αεροδρόμιο της Τύμπου δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των διεθνών αεροδρομίων

“Το αεροδρόμιο της Τύμπου δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των διεθνών αεροδρομίων” αναφέρει χαρακτηριστικά σε απαντητική επιστολή τουο πρόεδρος του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) δρ. Assad Kotaite προς τον Πρέσβη […]

“Το αεροδρόμιο της Τύμπου δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των διεθνών αεροδρομίων” αναφέρει χαρακτηριστικά σε απαντητική επιστολή του<…>ο πρόεδρος του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) δρ. Assad Kotaite προς τον Πρέσβη της Δημοκρατίας στην Ουάσιγκτον και Αντιπρόσωπο της Κύπρου στο Διεθνή Οργανισμό κ. Ευριπίδη Ευρυβιάδη, σχετικά με το θέμα των παράνομων απευθείας πτήσεων από το Αζερμπαϊτζάν στην κατεχόμενη Κύπρο.

“Η θέση του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) όσον αφορά στην Κύπρο δεν έχει αλλάξει και ο Οργανισμός συνεχίζει να ακολουθεί την πολιτική του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών έναντι της Κύπρου” συμπληρώνει ο δρ. Kotaite.

Ακόμη, ο δρ. Kotaite αναφέρει, σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα στην επιστολή του ότι “το αεροδρόμιο της Τύμπου δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των διεθνών αεροδρομίων. “Σύμφωνα με το Σχέδιο Περιφερειακής Αεροπλοΐας του ICAO (περιφέρεια Ευρώπης)”, τονίζει, “το Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας Λευκωσίας είναι υπεύθυνο για ολόκληρο το FIR Λευκωσίας”. “Όλα τα μέλη του ICAO”, καταλήγει, “θα πρέπει να δρουν σύμφωνα με τους υφιστάμενους όρους ασφάλειας διεθνών πτήσεων, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί από τον Οργανισμό”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024