Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚαλύτερη αεροπορική συμμαχία για το 2006 η SkyTeam

Καλύτερη αεροπορική συμμαχία για το 2006 η SkyTeam

Ως την καλύτερη αεροπορική συμμαχία για το 2006 επέλεξε την SkyTeam το περιοδικό Global Traveler Magazine, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Έχοντας επιλεγεί από τους αναγνώστες στην ετήσια έρευνα του περιοδικού, […]

Ως την καλύτερη αεροπορική συμμαχία για το 2006 επέλεξε την SkyTeam το περιοδικό Global Traveler Magazine, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Έχοντας επιλεγεί από τους αναγνώστες στην ετήσια έρευνα του περιοδικού, το Global Traveler<...>έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσθήκη της Aeroflot ως νέου μέλους της συμμαχίας, καθώς και στην εκκρεμή προσθήκη της China Southern Airlines, στοιχεία που θεωρεί παράγοντες – κλειδιά για την σημαντική αυτή αναγνώριση. H τιμητική διάκριση της Sky Team πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, κατά τη διάρκεια γεύματος στη Νέα Υόρκη. Tο βραβείο παρέλαβε, για λογαριασμό της συμμαχίας, ο κ. Nathaniel Pieper, Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της SkyTeam και αντιπρόεδρος συμμαχιών της Northwest Airlines.

“Από την επίσημη συμπαράταξη της Aeroflot μέχρι την επιτυχία των προσφορών μας επί των Παγκόσμιων Διασκέψεων, το 2006 υπήρξε ένας σημαντικός χρόνος για την SkyTeam”, δήλωσε ο κ. Pieper. “Για το 2007 προσδοκούμε να μοιραστούμε αρκετές νέες πρωτοβουλίες και να υποδεχτούμε νέους συνέταιρους που θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στη διαφοροποίηση της συμμαχίας αναφορικά με τις κάθε είδους δεσμεύσεις μας προς τους ταξιδιώτες” πρόσθεσε.

Καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση για δεύτερη συνεχή χρονιά, η SkyTeam αποδίδει την ικανότητα της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των επιχειρηματιών ταξιδιωτών ή των ταξιδιωτών αναψυχής, στο γεγονός ότι έχει επικεντρωθεί στο να παρέχει τα μέγιστα σε παγκόσμια συνδεσιμότητα και πελατειακή εξυπηρέτηση, σε επιλεγμένους κόμβους ανά την υφήλιο.

Τον Ιούνιο του 2000, οι εταιρίες Aeromexico, Delta, Air France και Korean Air ίδρυσαν την παγκόσμια αεροπορική συμμαχία SkyTeam, με την Alitalia και τη CSA να προσχωρούν σε αυτή την επόμενη χρονιά. Τον Σεπτέμβριο του 2004, η SkyTeam πρόσθεσε νέα μέλη, την Continental Airlines, την KLM (Βασιλικές Ολλανδικές Αερογραμμές) και τη Northwest Airlines. Tο 2006, προσχώρησε στη SkyTeam και η Aeroflot, προσφέροντας σε περισσότερους επιβάτες πρόσβαση στην ύψιστη ποιότητα υπηρεσιών προς 728 προορισμούς σε 149 χώρες παγκοσμίως. Επιπλέον, η China Southern Airlines επιβεβαίωσε την δέσμευσή της να εκπληρώσει τα πλέον αυστηρά κριτήρια προκειμένου να αναγνωριστεί και επίσημα μέλος της SkyTeam, υπογράφοντας τον Ιούνιο Σύμβαση Απαρέγκλιτης Τήρησης των κανόνων της Παγκόσμιας Αεροπορικής Συμμαχίας.

Εκτός από την τιμητική διάκρισή της ως “Καλύτερη Αεροπορική Συμμαχία” για το 2006, αρκετά μέλη της SkyTeam έλαβαν επιβραβεύσεις από το περιοδικό Global Traveler. Μεταξύ αυτών, η Air France ανακηρύχθηκε ως η “Καλύτερη Υπερατλαντική Εταιρία”, η Continental Airlines για τις “Καλύτερες Αίθουσες Αναμονής Αεροδρομίων” και η Korean Air, που ανακηρύχθηκε ως “Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία Μεταφοράς Φορτίων”.

Tο περιοδικό Global Traveler πραγματοποίησε έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 13.653 αναγνώστες από 1 Φεβρουαρίου έως 31 Αυγούστου, με άμεσες ερωτήσεις που ζητούσαν τη γνώμη για τους ανώτερους εκπροσώπους σε 42 κατηγορίες που σχετίζονταν με ταξίδι για επιχειρηματικούς λόγους ή για αναψυχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024