Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια άσκηση πυρασφάλειας της Ολυμπιακής Εταιρείας Καυσίμων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια άσκηση πυρασφάλειας της Ολυμπιακής Εταιρείας Καυσίμων

Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξασφάλιση της ασφάλειας των εγκαταστάσεών της Ολυμπιακής Εταιρείας Καυσίμων, καθώς και ολόκληρου του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η εταιρία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του […]

Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξασφάλιση της ασφάλειας των εγκαταστάσεών της Ολυμπιακής Εταιρείας Καυσίμων, καθώς και ολόκληρου του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών,<...> η εταιρία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αεροδρομίου και την συμμετοχή της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ οργάνωσε και φέτος με επιτυχία την ετήσια Aσκηση Πυρασφάλειας.

Το σενάριο της Aσκησης, η οποία εκτυλίχθηκε στις 10 Μαίου μέσα στις εγκαταστάσεις παραλαβής και αποθήκευσης αεροπορικού καυσίμου, που βρίσκονται στο χώρο του Αεροδρομίου, προέβλεπε “δημιουργία πυρκαγιάς σε δεξαμενή με ταυτόχρονη διαρροή καυσίμου και τραυματισμό 2 ατόμων”. Κατά την εξέλιξη της άσκησης διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά η άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

“Η επίτευξη πολύ σύντομου χρόνου κατάσβεσης της πυρκαγιάς σε συνδυασμό με το άριστο αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών των άρτια καταρτισμένων στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αεροδρομίου, της ΕΛ.ΑΣ. του ΕΚΑΒ καθώς και του κατάλληλα εκπαιδευμένου προσωπικού του ΔΑΑ και της εταιρίας, κατέδειξαν την απόλυτη ετοιμότητά τους στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης”, τονίζει σε ανακοίνωση της η Ολυμπιακή Εταιρεία Καυσίμων.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε με τη συμμετοχή όλων των φορέων έγινε ανασκόπηση και ανάλυση όλων των ενεργειών και προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα για την περαιτέρω βελτίωση των διαδικασιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024