Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝαυλωμένες πτήσεις από Ρωσία προς Κύπρο ξεκίνησε ο Zeus Travel

Ναυλωμένες πτήσεις από Ρωσία προς Κύπρο ξεκίνησε ο Zeus Travel

Άρχισαν από τις 11 Ιουνίου 2000 οι τακτικές ναυλωμένες πτήσεις του τουριστικού οργανισμού Zeus Travel από την πόλη Τσιελιάπινσκ της Ρωσίας. Οι ναυλωμένες αυτές πτήσεις αναμένεται να ενισχύσουν περαιτέρω την […]

Άρχισαν από τις 11 Ιουνίου 2000 οι τακτικές ναυλωμένες πτήσεις του τουριστικού οργανισμού<...> Zeus Travel<.> από την πόλη Τσιελιάπινσκ της Ρωσίας. Οι ναυλωμένες αυτές πτήσεις αναμένεται να ενισχύσουν περαιτέρω την ήδη ανοδική ροή πελατών από την Ρωσία. Ο Zeus Travel στη Ρωσία, με κύριο μέτοχο την ομώνυμη κυπριακή εταιρία, πρωταγωνιστεί μεταξύ των εταιριών εξερχόμενου τουρισμού στη Ρωσία.
Όπως ανέφερε στο TDN ο κ. Χρήστος Χατζηπαντελής, διευθύνων σύμβουλος του Zeus Travel, «Ο Zeus οργανώνει εκδρομές από τη Ρωσία μέσω της ομώνυμης θυγατρικής εταιρίας που έχει ανοίξει στη Μόσχα από το 1994, προς Κύπρο, Ελλάδα, Αίγυπτο και Καραϊβική. Τα πακέτα του προωθούνται στη Ρωσική αγορά μέσω ενός δικτύου πέραν των 500 πρακτόρων που καλύπτουν στην ουσία ολόκληρη την επικράτεια της Ρωσίας. Το πρόγραμμα του προς την Κύπρο, όπου είναι ο μεγαλύτερος οργανωτής ταξιδίων από τη Ρωσία, εξυπηρετεί πέραν των δέκα χιλιάδων πελατών τον χρόνο. Για εξυπηρέτηση των πελατών του ο Zeus οργανώνει ναυλωμένες πτήσεις από τη Μόσχα, το Τσιελιάπινσκ, την Σαμάρα και το Νοβοσιμπίρσκ.»
Ο Zeus οργανώνει εκδρομές από την Κύπρο προς τα ελληνικά νησιά και την Καραϊβική-Κούβα, Τζαμάικα και Δομινικανή Δημοκρατία. Αντιπροσωπεύει επίσης στην Κύπρο την εταιρία κρουαζιέρων P&O.

Φωτό: Αναμνηστική φωτογραφία πριν από την απογείωση της πρώτης πτήσης για Λάρνακα στο αεροδρόμιο του Τσιελιάπινσκ

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024