Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέα ιστοσελίδα της Singapore Airlines για το A380

Νέα ιστοσελίδα της Singapore Airlines για το A380

Nέα ανανεωμένη ιστοσελίδα παρουσίασε πρόσφατα η Singapore Airlines, καθώς ετοιμάζεται για την παραλαβή του πρώτου επιβατικού αεροσκάφους A380, στη διεύθυνση singaporeair.com/a380. Με κομψό σχεδιασμό και αλληλεπιδραστικάστοιχεία η ιστοσελίδα προσφέρει στους […]

Nέα ανανεωμένη ιστοσελίδα παρουσίασε πρόσφατα η Singapore Airlines, καθώς ετοιμάζεται για την παραλαβή του πρώτου επιβατικού αεροσκάφους A380, στη διεύθυνση singaporeair.com/a380. Με κομψό σχεδιασμό και αλληλεπιδραστικά<...>στοιχεία η ιστοσελίδα προσφέρει στους εγγεγραμμένους χρήστες ενημέρωση για τις εξελίξεις στο πρόγραμμα της κατασκευής και παράδοσης του πρώτου στον κόσμο επιβατικού αεροσκάφους A380.

Η ιστοσελίδα περιέχει επίσης πληροφορίες και ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες μπορούν να πετάξουν με την πρώτη ιστορική πτήση του A380 της Singapore Airlines, μετά την παράδοση του αεροσκάφους στην εταιρία τον Οκτώβριο του 2007.

Οι επισκέπτες θα μπορούν ακόμη να βρουν μια συλλογή από τους νέους screensavers της Singapore Airlines με θέμα το A380, καθώς και ειδικά σχεδιασμένα wallpapers. Στους επόμενους μήνες θα παρουσιαστούν στην ιστοσελίδα και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

“Η παράδοση του πρώτου αεροσκάφους A380 στη Singapore Airlines και η πρώτη πτήση που θα ακολουθήσει θα είναι δύο από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της αεροπορίας και η Singapore Airlines με περηφάνια προσκαλεί όλους να μοιραστούν τον ενθουσιασμό μας” δήλωσε ο κύριος Huang Cheng Eng, Singapore Airlines’ Executive Vice-President of Marketing and the Regions.

Οι νέοι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στην ιστοσελίδα singaporeair.com/a380 για να λαμβάνουν ενημέρωση και ειδικές ανακοινώσεις προσφορών για το A380 της Singapore Airlines μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της ειδικής εφαρμογής (desktop agent) της Singapore Airlines.

Υπενθυμίζεται πως η Singapore Airlines έχει παραγγείλει 19 αεροσκάφη, τύπου A380 με δικαίωμα προαίρεσης για ακόμα έξι αεροσκάφη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα παραδόσεων θα παραλάβει το πρώτο αεροσκάφος των Οκτώβριο του 2007. Σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την παραλαβή του το πρώτο αεροσκάφος θα χρησιμοποιηθεί στο δρομολόγιο Σιγκαπούρη – Σίνδνεϊ. Οι παραδόσεις των υπόλοιπων αεροσκαφών είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν το 2008.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024