Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέες εταιρείες κάτω από την ομπρέλλα της Discover the World Marketing

Νέες εταιρείες κάτω από την ομπρέλλα της Discover the World Marketing

Η Discover the World Marketing ανέλαβε τη Γενική Αντιπροσώπευση πωλήσεων και μάρκετινγκ των αδελφών εταιρειών Hong Kong Airlines και Hong Kong Express Airways, για πολλαπλές αγορές στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανόμενης και […]

Η Discover the World Marketing ανέλαβε τη Γενική Αντιπροσώπευση πωλήσεων και μάρκετινγκ των αδελφών εταιρειών Hong Kong Airlines<...> και Hong Kong Express Airways, για πολλαπλές αγορές στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας.

«Ταυτόχρονα με την ταχεία ανάπτυξη των νέων διεθνών δρομολογίων, όπως η πρόσφατη έναρξη της γραμμής Χόνγκ Κόνγκ-Μόσχας, το κύριο μέλημα μας είναι να υποστηρίξουμε αυτό το νέο δρομολόγιο, σε συνδυασμό με το ευρύ δίκτυο των δυο εταιρειών μέσα στην Ασία» δήλωσε ο Ντίνος Φραντζεσκάκης διευθύνων σύμβουλος της Discover Ελλάδας. «Η Discover είναι σε ιδεατή θέση να αναπτύξει νέες ευκαιρίες και να μεγιστοποιήσει την συνεργασία της με το δίκτυο διανομής και τους Ταξιδιωτικούς Πράκτορες, ειδικότερα όσον αφορά τη διακίνηση ναυτικών πληρωμάτων, λόγω της αυστηρά ουδέτερης πολιτικής της και αγαστής συνεργασίας της με τους συνεργάτες της στην ελληνική αγορά».

«Τα νέα αεροσκάφη μακρινών αποστάσεων Airbus, τα οποία ήδη ενσωματώνονται στο στόλο των δυο εταιρειών, αποτελούν τη βάση της περαιτέρω ανάπτυξης νέων μακρινών-αποστάσεων προορισμών μέσα στο 2010» σύμφωνα με τον Joe Cheung, Εμπορικό Διευθυντή των δύο εταιρειών. «Είμαστε αποφασισμένοι να επεκτείνουμε το στόλο μας σε 45 αεροσκάφη μακρινών αποστάσεων Airbus μέχρι το 2015».

Με έτη ίδρυσης το 2001 η Hong Kong Airlines και το 2004 η Hong Kong Express, διαθέτουν στόλο Boeing 737-800 και συνδέουν το Χόνγκ Κόνγκ με περισσότερες από 30 πόλεις στην Ασία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024