Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαO Αμφιτρύωνας αποκλειστικός αντιπρόσωπος της US Airways στην Ελλάδα

O Αμφιτρύωνας αποκλειστικός αντιπρόσωπος της US Airways στην Ελλάδα

Από την 1η Νοεμβρίου 2002, η εταιρία Aμφιτρύων Air Services Ltd, ανέλαβε την αντιπροσώπευση της US Airways στην Ελλάδα. Ο Αμφιτρύων θα είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις των 14 καθημερινών […]

Από την 1η Νοεμβρίου 2002, η εταιρία Aμφιτρύων Air Services Ltd, ανέλαβε την αντιπροσώπευση της US Airways στην<...> Ελλάδα.

Ο Αμφιτρύων θα είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις των 14 καθημερινών υπερατλαντικών δρομολογίων της US Airways από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Ολλανδία στους κόμβους που διαθέτει η εταιρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στη Philadelphia, στο Pittsburgh και στο Charlotte καθώς και σε ένα εκτεταμένο εσωτερικό δίκτυο εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Η US Airways έχει στη διάθεσή της για τα υπερατλαντικά ταξίδια Ευρώπης-Αμερικής τρία Airbus A330-300 και δύο Boeing 767.

Ο κ. Gary Kershaw, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων της US Airways τόνισε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Αμφιτρύων. Η Ελλάδα είναι για εμάς τμήμα μίας σημαντικής περιοχής και ο Αμφιτρύωνα διατηρεί αξιόλογη φήμη στην αγορά αυτή. Προσδοκούμε σε μία μακρά και επιτυχημένη συνεργασία”.

Ο κ. Νίκος Γκαζελίδης, Γενικός Διευθυντής του ομίλου Αμφιτρύων, ανέφερε σχετικά: “Η US Airways προσφέρει στους ταξιδιώτες μια εξαιρετική επιλογή για προορισμούς εντός Ηνωμένων Πολιτειών, ιδιαίτερα όσον αφορά στη Φλόριντα και αλλά και σε προορισμούς στην Καραϊβική. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η αντιπροσώπευση και η προώθηση της US στην ελληνική αγορά και προσδοκούμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις της σε πανευρωπαϊκό επίπεδο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024