Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠάλμας: Συγκλονιστική η δήλωση Καραμανλή για το αεροσκάφος της Helios

Πάλμας: Συγκλονιστική η δήλωση Καραμανλή για το αεροσκάφος της Helios

“Συγλονιστική” χαρακτήρισε την δήλωση του Έλληνα Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή, σχετικά με την συντριβή του αεροσκάφους της Helios Airways, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στη Θεσσαλονίκη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωποςτης Κυπριακής Δημοκρατίας, […]

“Συγλονιστική” χαρακτήρισε την δήλωση του Έλληνα Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή, σχετικά με την συντριβή του αεροσκάφους της Helios Airways, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στη Θεσσαλονίκη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος<...>της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Πάλμας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στην ερώτηση “τι δεν θα ήθελε να ξαναδεί να συμβαίνει στη νέα τετραετία, σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές” ο ίδιος απάντησε “Εκείνο που δεν θα ήθελα να μου ξανασυμβεί είναι να με πάρει ο Υπουργός Αμυνας και να μου πει `έχεις 10 λεπτά να αποφασίσεις αν πρέπει να ρίξεις ένα επιβατικό αεροπλάνο με 120 ανθρώπους και πάρα πολλά μικρά παιδιά μέσα`.

“Ήταν μία συγκλονιστική θέση από μέρους του κ. Καραμανλή και γνωρίζουμε όλοι εκείνα τα τραγικά γεγονότα τα οποία διαδραματίζονταν τη συγκεκριμένη περίοδο” σχολίασε ο κ. Πάλμας, ερωτώμενος σχετικά.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024