Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠραγματικότητα το Συμβούλιο Παιδιών από την British Airways

Πραγματικότητα το Συμβούλιο Παιδιών από την British Airways

Η British Airways υλοποίησε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία μιας συμβουλευτικής επιτροπής από νέους σε ηλικία ταξιδιώτες, φιλοξενώντας στα κεντρικά της γραφεία στο Λονδίνο την εναρκτήρια συνάντηση του Συμβουλίου Παιδιών. […]

Η British Airways υλοποίησε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία μιας συμβουλευτικής επιτροπής από νέους σε ηλικία ταξιδιώτες, φιλοξενώντας στα κεντρικά της γραφεία στο Λονδίνο την εναρκτήρια συνάντηση του Συμβουλίου Παιδιών. Δώδεκα παιδιά<...>από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν στο Waterside για να καταθέσουν τις ιδέες τους σχετικά με το brand και τα προϊόντα της British Airways. Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που μια αεροπορική εταιρία αναλαμβάνει παρόμοια πρωτοβουλία, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να προτείνουν τρόπους βελτίωσης της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επιβατών.

Παιδιά από το Χονγκ Κονγκ, την Ουγκάντα, το Μεξικό, την Κένυα και τη Νότια Αφρική ταξίδεψαν στο Heathrow και, μαζί με τα παιδιά που επελέγησαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, συμμετείχαν στην πρώτη τους συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της British Airways. Στην ερώτηση τι θα ήθελαν να έχουν στις πτήσεις τους, οι τεχνολογικές καινοτομίες κατέλαβαν την πρώτη θέση στην ατζέντα τους. Ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις ήταν μια διαδραστική webcam στο πιλοτήριο των αεροσκαφών, συνδέσεις για MP3 players ώστε να «κατεβάζουν» μουσική από το διαδίκτυο, καθώς και ζωντανές μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων. `Αλλες προτάσεις περιλάμβαναν κλόουν και ταχυδακτυλουργικές επιδείξεις στη διάρκεια της αναμονής για το check-in, τη δημιουργία παιδότοπων μέσα στο αεροπλάνο, καθώς και δωρεάν σοκολάτες για όλα τα παιδιά που ταξιδεύουν.

Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι εναλλαγής ρόλων με το πλήρωμα και να «ανακρίνουν» έναν πιλότο της British Airways. Πολλές ήταν και οι μη αναμενόμενες ερωτήσεις, όπως: «Ποια είναι η διαφορά του να πιλοτάρεις ένα αεροπλάνο από το να οδηγείς ένα αυτοκίνητο;» και «Πετάξατε ποτέ μεταφέροντας μια καμηλοπάρδαλη μέσα στο αεροπλάνο;» Τα παιδιά στη συνέχεια προχώρησαν σε αξιολόγηση και επιλογή φαγητού και ποτών μαζί με τους chefs της εταιρίας και, τέλος, είχαν την ευκαιρία με τη βοήθεια ενός πιλότου να βιώσουν μια απογείωση και προσγείωση σε έναν προσομοιωτή πτήσεων.

Η κα Tiffany Hall, επικεφαλής του τμήματος marketing και καναλιών διανομής της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Δημιουργήσαμε το Συμβούλιο Παιδιών ώστε να μπορέσουμε να μάθουμε τις απόψεις των μικρών μας επιβατών – τι τους αρέσει και τι πιστεύουν εκείνοι πως χρειάζεται βελτίωση ή αλλαγή. Είμαστε κυριολεκτικά γοητευμένοι από την επιτυχία αυτής της πρώτης συνάντησης. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα και εμείς αποκομίσαμε ενδιαφέρουσες ιδέες και σχόλια. Πολύ σύντομα θα εγκαινιάσουμε τη λειτουργία ενός online forum στην ιστοσελίδα μας, το οποίο θα μας επιτρέψει να προσκαλέσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά για να μας εκφράσουν τις απόψεις τους».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024