Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣε μείωση του συνολικού κόστους καυσίμου των αεροπορικών εταιριών για το 2005 προέβη ο ΔΑΑ

Σε μείωση του συνολικού κόστους καυσίμου των αεροπορικών εταιριών για το 2005 προέβη ο ΔΑΑ

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ανακοίνωσε χτες την πολιτική των τελών καυσίμου, που θα ακολουθηθεί, στο Αεροδρόμιο `Ελευθέριος Βενιζέλος` για το έτος 2005, σύμφωνα με την οποία το συνολικό κόστος καυσίμου των αεροπορικών εταιριών, που ανεφοδιάζονται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών…

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ανακοίνωσε χτες την πολιτική των τελών καυσίμου, που θα ακολουθηθεί, στο Αεροδρόμιο `Ελευθέριος Βενιζέλος` για<...> το έτος 2005, σύμφωνα με την οποία το συνολικό κόστος καυσίμου των αεροπορικών εταιριών, που ανεφοδιάζονται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αναμένεται να μειωθεί κατά 3 εκατ. δολάρια.

Το τέλος διέλευσης καυσίμου, το οποίο χρεώνεται από την `Ολυμπιακή Εταιρία Καυσίμων Α.Ε., μειώνεται κατά 23%, δηλαδή 4 ευρώ περίπου ανά χίλια λίτρα. Ταυτόχρονα, το τέλος καυσίμου της Εταιρίας Αεροδρομίου παραμένει για τρίτη συνεχή χρονιά στο ίδιο ύψος.

Η προαναφερόμενη μείωση του τέλους διέλευσης, όπως και η διατήρηση του τέλους αεροδρομίου στα ίδια επίπεδα, είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών και της συνεργασίας της Εταιρίας Αεροδρομίου και της Ολυμπιακής Εταιρίας Καυσίμων, με κοινό στόχο τη συμβολή στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της τιμής του καυσίμου στο Αεροδρόμιο Αθηνών.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022