Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣε νέες βάσεις η αεροπορική συνεργασία Βρετανίας και Μπρουνέι

Σε νέες βάσεις η αεροπορική συνεργασία Βρετανίας και Μπρουνέι

Μια νέα αεροπορική συμφωνία, που εκσυγχρονίζει τις υπάρχουσες και επεκτείνει τους τομείς συνεργασίας της Βρετανίας και του Μπρουνέι στην εμπορική αεροπορία, υπέγραψαν οι δύο πλευρές την περασμένη εβδομάδα. Η νέα […]

Μια νέα αεροπορική συμφωνία, που εκσυγχρονίζει τις υπάρχουσες και επεκτείνει τους τομείς συνεργασίας της Βρετανίας και του Μπρουνέι στην εμπορική αεροπορία, υπέγραψαν οι δύο πλευρές την περασμένη εβδομάδα. Η νέα συμφωνία, που τέθηκε<...>σε ισχύ την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007, υπεγράφη από τον Υφυπουργό Μεταφορών, αρμόδιο για αεροπορικά θέματα, κ. Jim Fitzpatrick και τον υπουργό Επικοινωνίας του Μπρουνέι.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την υπογραφή αυτής της συμφωνίας, η οποία θα ωφελήσει τους επιβάτες και την αεροπορική βιομηχανία και των δύο χωρών. Παράλληλα, θα δημιουργήσει ευκαιρίες ανάπτυξης και για την τουριστική βιομηχανία του Μπρουνέι” δήλωσε ο κ. Fitzpatrick.

“Η συμφωνία” πρόσθεσε “επιβεβαιώνει τις καλές σχέσεις των δύο χωρών και αποδεικνύει ότι στόχος μας παραμένει το άνοιγμα νέων αγορών για τις αεροπορικές εταιρίες, που μπορούν πλέον να προσφέρουν υπηρεσίες σε ένα απελευθερωμένο και δίκαιο εμπορικό πλαίσιο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024